úterý 20. listopadu 2012

Kobra (Iv nejen o současném dění, ale i o jeho kořenech a směřování)



"Svět se kroutí jak Kobra při zvuku píšťalky, lidé ji koukají zhypnotizovaně do očí a pokyvují současně i s tou kobrou, která kolem sebe má tolik potravy co hrdlo ráčí. Koukají jí do očí formou TV i  dalších médií a jsou moc spokojení, že zatím na ně nepřišla řada a táhnou si tu svou kuličku s plesajícím srdíčkem, co dokázali.
Kobra má v ruce všechny nástroje pro hypnózu a snaží se řídit ze své pozice strachu svoje budoucí žití, z falešným pocitem nadřazenosti. Má v rukách i filmový průmysl a aby byla z dobou, vymýšlí záměrně nádherné velkofilmy o apokalypsách, přepadení mimozemšťany, teroristy  a jiné chytré tahy, jen proto, aby si udržela potravu pěkně při sobě a strach jim nedovolil ji náhodou zatahat za ocas. Zvláště v poslední době byla populární invaze mimozemšťanů, jen aby vytvořila strach a mohla vyždímat potravu v daních na vývoj nových technologií, jenže ty vždy byly využity na sterilizaci davu – potravy. Ve skutečnosti jak bláhová myšlenka, na kterou jí naletělo mnoho. V tak mohutném prostoru, jako je Vesmír si mnozí v bláhové naději myslí, že jsme jediní a na technickém stupni vyspělosti  ti možná ostatní níže než my. Stále se nám Kobra snaží namluvit svůj systém strachu, z kterého se má dobře jen ona, nezná ve své přirozenosti (je to had) jiný systém a má z jiného strach. Plánuje, kalkuluje a vylepšuje k dokonalosti. Jenže tento svět je součástí celého Vesmíru a ten jde cestou evoluce, včetně Země. Jsme na konci jedné etapy lidských dějin a k tomu budou přibývat mnohé synchronicitidy, tak vysmívané, které se naráz vynoří z hlubin času a prostoru a dají impuls k nástupu dalším novým směrům. Jeden takový impuls, z kterým Kobra vůbec nepočítala jsou nové objevy volných energií, tedy přesněji přeměna energií, jako je nadace Keshe a nebo E-Cat a jeho studená fůze. Stále vidíte jak pohůnci Kobry se snaží toto vše zakopat pod zem a vymýšlejí všemožné teorie zničení těchto nových objevů. Ano, nové objevy zpustily velkou averzi přisluhovačů kobry, protože ona zavětřila, že vše by mohlo být jinak, udělalo jí to čáru přes rozpočet. Nestihla totiž rovněž ovládnout v čase jí daném  celou Zemi a jsou místa, kde její vliv je minimální. V těchto oblastech nastane prudký vývoj a používání těchto nových technologií, jak předpokládám největší rozvoj nastane v Číně, jako asijského tygra, který Kobru tlapou pak následně zamáčkne. Možná to ani nebude potřeba, jak uvedu níže.
Vezměme si nyní zajímavé proroctví Uršuly Sontheilové z Anglie. Jen upozorňuji, vezměme, ne že to musí být, jen spojuji různé indicie, zatím posměváčkům to vychází, že takových předpovědí už bylo, ano bylo, ale až ten „kredenc“ opravdu spadne na hlavu, bude pozdě, protože šokové chvíle jsou vždy smrtící. Pro tuto dobu píše:
Tři spící hory náhle procitnou,
bahnem, ledem a smrtí vydechnou.
Pak v jeden ráz město za městem země pohltí,
v zemích, o nichž já ještě nevím, těchto dní.
Tato žena, které většinou zatím vše vyšlo, pravděpodobně mluví o seizmickém zlomu v USA. Je to dlouhý pás narušené zemské kůry a vím, že začínají být problémy s otřesy. Níže je mapka aktivní části Ameriky.

Další její velmi zajímavá sloka:
Pak přispěchají záplavy rychlých vod,
jež celou Zem změní v jediný blátivý brod.
Lidstvo mizící v močálu slizkosti
pro bližní své vydá jen steny úzkosti.
Většinou při takové seismické činnosti by se část země propadla, zahltila vodou a následné tsunami do vnitrozemí dokonaly očistu. Je zajímavé, jak tato dáma již tehdy předpovídala  charakter dnešní společnosti - Lidstvo mizící v močálu slizkosti pro bližní své…nebo zde: Velikášství své a úsměv, jež tvář mučí, nakonec pohnou Bohu samému žlučí. Země se rozestoupí, pukne Zem a prchat bude člověk, král i s posledním otrokem. 

  Velmi zajímavé proroctví…Nejde Vám na mysl přísloví: jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá? Nic není náhoda a ani ta Kobra nic nezmění, i kdyby se snažila jak chtěla, jsou to cyklická období, jak je znali Máyové, a pak již záleží na vyspělosti civilizace, jaký stupínek událostí se odehraje, ale Máye zde nebudu řešit, to znáte nazpaměť.
Dalším aspektem změn je Time Wave Zero, jež je odvozen z I-Tingu,  jak už jsem v dřívějším článku psal. Ukazuje velkou změnu ke konci roku 2012, kdy jeho křivka rychle klesá.
Můžeme klidně spokojeně tvrdit, že to bude s nejvyšší pravděpodobností jen omyl proroků, jako vždy v naší minulosti. Jenže ještě další verš dámě vyšel nad 100% :  naráz odumře láska a manželství vymizí, ubude národů(EU) a nevinnost všem bude cizí.  Okolnosti nás ovšem přesvědčují, že opak by mohl být pravdou.
Charakter dnes skoro neomezeně panující  krajiny s jeho systémem tomu velmi odpovídá a to ještě nemluvím o klimatických fenoménech, které tento systém rovněž využil ve svůj prospěch.
Je až z podivem, kam až zašla arogantnost západní civilizace, s jejími militantními choutkami a údiv nad tím, jak se i tento charakter společnosti prorokům vyplnil. Málo lidí si dnes uvědomuje, že USA skončili a přichází úplně jiná doba. Budeme se muset naučit spolupracovat s nastupujícími krajinami, zejména Číny,  opustit nacionalistické choutky s raziemi, naučit se znovu hospodařit a být se sousedem i když bude žlutý nebo fialový v přátelství, jinak propásnem nám naskytnutou novou dobu a ten druhý nás smete. Ani netušíte jakou máme výhodu, jak zeměpisnou i v šikovnosti lidí, kteří dovedou, jak se říká v „garáži“ vyrobit kde co, to je naše pozitivum do nadcházející doby, oproti jiným krajinám. Bude to již bez Kobry, svět s jinými zákony, naplněnými soucitem, láskou  po prodělaných zkouškách, to budou naše dary pro novou zem.
Myslím, že se špatně vždy interpretovala proroctví, co když nám měla hlavně poukázat na přicházející očistu, zbavení Zla a člověk ve své namyšlenosti se více zabýval jen jejími projevy, místo upření pozornosti na zhoršující se své charakterové vlastnosti . Nic není náhoda.


Martin pod článkem na EuP komentoval zajímavě:

"Starý indián hovoril: Raz muž našiel na ceste hada. Bol nejaký chorý, nohy dolámané a ulútostil sa muž nad hadom. Zobral ho domov, postaral sa oňho a spokojne spolu žili. Až jedného dňa ten had poštípal toho muža a ten sa ho v smrteľnej bolesti pýta, prečo si mi to spravil? Veď som ťa zachránil. A had mykol plecami a povedal mu na to: Veď si vedel, že som had.
A tak je to aj s mnohými ľuďmi a až pri tomto článku mi došlo, že aj tá kobra chce len žiť. A to, že na úkor života... Tak to sa možno len nám zdá nesprávne. Ale ona žije najlepšie ako vie."

Autor: Iv
Vystavil: Patrik

2 komentáře:

  1. Sem se mi dívej - nečum vlevo, nečum vpravo, sem se mi dívej. Nemyslím Žandára z Riviéry, aj keď ...
    :-XX BED

    OdpovědětVymazat