čtvrtek 15. listopadu 2012

Dodatek k prvnímu velkému zabodování Táni Fischerové (+ 2 VIDEA)

Před 9 dny jsem komentoval potvrzení kandidatury paní Táni Fischerové ZDE. V průběhu dalších dnů mě ještě mile překvapilo, že i s těmi neplatnými podpisy by bylo finální číslo dokonce kolem 82 000 (lze dohledat na novinky.cz) - ty neplatné se ale počítají svým způsobem také, pokud někdo nepodepisoval vyloženě se záměrem odevzdat neplatný podpis (i tací se určitě najdou). Ve výsledku bylo tedy kolem 80 000 lidí, kteří vyjádřili svou podporu a to je velmi dobrý výsledek a motivace do budoucna. 

Možná by jste ale neřekli, že chybné kandidátky odevzdali tzv. "favorité prezidentských voleb", a sice Jan Fischer a Miloš Zeman (náhoda?): více ZDE


Přikládám ještě moc hezké povídání s Táňou Fischerovou v pořadu Volejte prezidentovi, jenž pochází z doby, kdy se ještě nevědělo, zda se vůbec dosáhne potřebné hranice 50 000 podpisů občanů: ZDE



A na závěr něco přímo od lidí:



Patrik

6 komentářů:

  1. Jen pro doplnění info o TF.

    http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=tana-fiserova-hlasovala-v-letech-2003-2005-systematicky-pro-vyslani-armady-cr-do-afghanistanu-a-iraku&cisloclanku=2012110047

    rur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už podle adresy URL jsem mohl komentář rovnou hodit do spamu, ale chci, aby si každý mohl udělat svůj obrázek. Ostatně o to se tady snažíme celou dobu x).

      Vymazat
    2. Nedivil bych se tomu, kdyby to tak bylo, a to z prostého důvodu - tlak "ze shora" (navíc jde o určitou skupinu, ne o TF jako individuum úplně). Na základě jejích současných (i minulých) projevů si nemyslím, že by nebyla pacifistkou. Stačí se podívat. A k tlaku "ze shora": nakonec i Václav Havel nebo Barack Obama jsou na jednu stranu vnímáni jako "světlonoši" a na tu druhou stranu byli nuceni (někým) dělat různé věci proti jejich vlastnímu přesvědčení. Jak naznačuje Vámi uvedený web, tyto tlaky by měly mizet, pevně v to věřme.

      Vymazat
  2. uz podle adresy do spamu...uf, to jste me teda pekne schladili.jste na naky newage stezce dirigovane zidosionem nebo co.cekal bych spis koment typu...aha ona hlasovala proti svemu srdci a sve energii a ne zcela nove, snad to neudela znova, jako havel par let dokola a dokola a obama dokola a dokola. jednou posles drona a pak muzes bejt svatej nebo co.
    rur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslím,že nikdo není neomylný a každý má právo se poučit ze svých chyb,no ne?A taky jsem párkrát sedla na špek v dobré víře i to se stává mezi námi lidmi.T.

      Vymazat
    2. Pod to se podepisuju. :-) Aneb kdo chce, bude vidět spíše černě a jiný spíše růžově. Pravda je většinou někde mezi. Jednostrannost je nám tak nějak "vrozená", pak se s ní pereme leckdy celý život(y).

      Vymazat