úterý 20. listopadu 2012

Solární přechod (ukázka z Orgonetova překladu snad nejdůležitějšího textu poslední doby)

Konečně nějaký serioznější zdroj ohledně podstaty spirituální transformace (která už dávno probíhá)! Na tuto poměrně fundovanou revoluční studii, která tu chyběla a leccos vysvětluje/dosvětluje, upozornil Orgonet, kterému ještě tímto patří veliké veřejné DÍKY, a to nejen za zveřejnění zdroje, ale v neposlední řadě i za jeho kvalitní překlad! 

Autor původního textu nechce úplně vystoupit z anonymity (říká si "Daniel") a lze to zcela chápat. Nenechte se odradit již naznačenou náročností textu; jakmile získáte vstupní znalosti a prokousáte se astrofyzikou, nebudete litovat. Rozhodně tedy doporučuji Vaší pozornosti! 

Originál: ZDE
Překlad vycházející po částech: ZDE

Pro motivaci ještě ocituji jednu z nejdůležitějších částí. Tato část by vysvětlovala, proč se v souvislosti se současnou dobou očekávají 3 dny tmy (což je explicitně naznačeno jen v poznámkovém aparátu - že to může vycházet ze zkušenosti našich předků): jak jinak by mohla být na celé planetě tma, než když Slunce přestane na chvíli úplně zářit? Stejně se sluší upozornit, že prorokované 3 dny tmy lze chápat také symbolicky, ale může ovšem dojít nakonec k oběma typům manifestace. To nejdůležitější ovšem přijde s novým světlem/novým Sluncem. :-)

Zde již slíbená citace z Orgonetova překladu:

"6. Solární přechod
Je čas poskládat si věci dohromady … slunce se tedy stává více horkým kvůli velkému množství prachu a trosek, které nyní jsou ve sluneční soustavě.(pozn. 7) Nadbytečné palivo zvýší termální destruktivní limit, což způsobí odpovídající nárůst úrovně magnetické ionizace, což vytvoří více prvků dostupných pro proces hvězdného spalování – slunce se stane jasnějším a teplejším. Zpočátku se to projeví jako světlé záblesky, (pozn. 8) jakoby mini-novy, dokud nebude dostatečný materiál, aby dosáhl hranice magnetické ionizace dostatečné pro další kvantový krok. V tu dobu náhle slunce přeskočí nahoru do další stelární třídy a zůstane tam. (Vlastně, „nahoru“ v recipročním systému, a „dolů“ v konvenční astronomii, protože oni to mají naopak.)



Přechod by měl být zajímavý. Až se zvýší úroveň magnetické ionizace slunce, bude to, jako bychom vylili na grilovací uhlí šálek benzínu – zášleh plamene a termální aktivita, tolik, že to pohne termálními rychlostmi za rychlost světla. Tato „inverzní termální emise“ v podstatě nastává v malém měřítku často a je dokumentována v přednášce prof. K.V.K. Nehrua „Pohledy do struktury Slunce: Solární vnitřek a solární skvrny“. Je důvodem, proč jsou sluneční skvrny tmavé a zdají se chladné. Inverzní (FTL) termální pohyb je superhorký, tak horký, že se jeví chladným a oblast slunce, kde k němu dojde, ztemní, jakoby ve stínu sluneční skvrny. Již jsou náznaky, že k tomu začíná docházet. (pozn. 9) Mimo tuto dobu se celé slunce stane „stínem“ - měl by být jasný záblesk, jako výbuch novy, když plyn dosáhne ohně (dodatečné prvky se stanou náhle dostupnými jako palivo ze skoku v magnetické ionizaci), pak slunce ztmavne, jako by zhaslo. Ale jen na krátkou dobu, dokud počáteční vzplanutí nového paliva neshoří a slunce se nevrátí do zóny stability. Jako většina věcí, i toto se už dříve stalo (pozn. 10) a bude se stávat opět.



Připomeňme i radioaktivní přechody. Když se zvýší magnetická ionizace, dojde k obrovskému výbuchu radiových vln, protože materiál je zrychlen na FTL, a společně s tím k záblesku novy. Slunce ztmavne – FTL pohyb – a když se zase začne rozsvěcovat, dojde k obrovskému vzplanutí rentgenových paprsků ze slunce, a k možné ejekci velkého množství hmoty z povrchu slunce, z důvodu přechodu FTL termálního pohybu zpět na podsvětelnou rychlost.



7. Po přechodu
Až bude přechod dokončen, slunce bude fyzicky větší, jasnější (spíše bílé než žluté) a teplejší než předtím – a takové zůstane. Dalo by se soudit, že tato situace způsobí, že vnitřní planety vzplanou jako pěnové bonbóny v táboráku. Ale kupodivu tomu tak není. Zdá se, že ten, kdo vyprojektoval hvězdy, s tím počítal, a použil energie přechodu, aby pomohl dalšímu vývoji života.



Co se stane, je to, že díky zvýšenému FTL pohybu slunce se změní gravitační rovnováha solárního systému. FTL pohyb je antigravitační, takže slunce doslova postrčí planety dál ven na jejich oběžných dráhách jako kompenzaci – rok se stane delším (pozn. 11). Tím, že budou dále od slunce, planety přežijí a vytvoří si nový ekosystém – ale odlišný.


Změny na slunci také vyvolají změny na planetách, zejména v elektromagnetické poloze pólů. Jak bylo povšimnuto v geologických záznamech, severní a jižní póly planet byly již na různých místech glóbů – ne proto, že póly se pohybují, ale protože kůra planety se pohybuje ve vztahu k jádru. Je také vysoký stupeň pravděpodobnosti, že to vyvolá „vzplanutí jádra“, a expanzní událost FTL hmoty v jádře, klesající na podsvětelnou rychlost, způsobí expanzi zemské kůry a otevření tektonických hranic, z čehož vyplyne jako kompenzace, že země bude mít více pevniny a méně oceánu. (pozn. 12)

Podle mého názoru tento sluneční přechod je „sklizeň“ neboli „vzestup“ k novému stavu pro život na Zemi – nejen pro člověka, ale pro všechen život na Zemi. Všechny fyzické vlastnosti budou „vykopnuty o stupeň nahoru“, jak by řekl Emeril, do toho, co je obecně známo jako „vyšší hustota“ nebo „vyšší dimenze“."

Poznámky:

  • 7: Důvodem pro nadbytek prachu v solárním systému není jasný, ale astronomové ho pozorují již více než 50 let. NewAgeři ho uzákonili jako fotonový pás, ale pravděpodobněji je to pouze prachová oblačnost nebo protohvězda, která prořízla rovnínu naší sluneční soustavy. Tak jako naše slunce, součást trpaslíka Sagittarius, protíná rovinu Mléčné dráhy, jsou takové příhody velmi pravděpodobné.
  • 8: Tyto jasné záblesky slunce jsou oznamovány od r. 2010 ve vysokých výškách, kde je atmosféra tenčí a kde není vrstva znečištěí a smogu. Zvýšená intenzita (flash) trvá několik minut až několik hodin a je podobná laseru, způsobuje zvláštní škodu v malé oblasti, jako náhlá smrt rostlin a stromů (listy jsou spáleny do krabata), nebo praskání skel u aut.
  • 9: NASA zahlédla obrovskou trojúhelníkovitou skvrnu na slunci http://www.ufo-blogger.com/2012/03/nasa-spotted-gigantic-triangle-shaped.html
  • 10: Mytologické odkazy na „tři dny temnoty“ mohou pocházet z toho. .
  • 11: V mytologii to bylo zaznamenáno mnohokrát, rok se prodlužoval od 260 dní po 360, až k současným 365 dnům.
  • 12: Peret, Bruce, “At the Earth's Core: The Geophysics of Planetary Evolution”, Reciprocity XXVII, ? 1 (Spring, 1998).

Autor: Daniel
Překlad: Orgonet
Zdroj: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/daniel-geoinzenyrstvi-chemtrails_19.html
Zdroj obrázku: http://www.ufo-blogger.com/2012/03/nasa-spotted-gigantic-triangle-shaped.html 
Vystavil a okomentoval: Patrik

8 komentářů:

  1. ... a ešte jeden bombastický text dnes na Orgonetu - od Mayov, vedci chcú uskutočniť blbý /podľa/ mňa experiment práve 21.12. - ak to urobia tož zbohom.
    V mene koho to chcú ?
    V mene pýchy a moci. BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bed chtít můžou co chtějí,ale to neznamená,že se jim to povede.Mně "řekli" v noci při spaní,že mám udělat orgonit,jako pyramidu a dát ho do bazénu(tam už máme kyblík cb),no a taky tam ty indiáni staví všude malé pyramidy.Tak to uděláme a budem zadržovat světlo pro ná pro všechny :).

      Vymazat
  2. Díky za super nové informace Patriku :), mám rád když někdo dokáže konkrétně popsat co a jak bude probíhat. (i když to tak nemusí být, aspoň si to dokážu trochu představit :))

    PS: u poznámky č.8 ten rok 2910 mi nějak nesedí, to bude asi chybka ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď je otázkou, jestli tam dát 2010 a nebo 1910...x). Z pohledu překlepu jsou obě možnosti úplně stejně pravděpodobné xD

      Vymazat
    2. Ahoj chlapi :-),

      máte pravdu, že už se nějaký ten čas odhodlávám zeptat Orgoneta; překlepu jsem si všiml hned, ale říkal jsem si, že třeba nejde o letopočet, tak jsem to odložil :-D. Zeptám se!

      Jinak mám taky Michale rád takové texty; žádné "zaručené proroctví", ale možný vývoj současných událostí - obzvlášť u Slunce je to zajímavé. :-)

      Vymazat
    3. Tak jsem prostě porovnal v rychlosti ve škole s originálem a jde o rok 2010, nikoli 2910 - prosím, opravte, kdo budete rychlejší než já. :-)

      Vymazat
  3. V pozn. 8 je hovorené o spálení, zkrabatení zelene.
    Ak to správne chápem ide o pokrútenie, takmer odpísanie listu ? Toto som videla pred rokom , zatiaľ raz, v priebehu chvíle /aj keď možno išlo o hodinku/ sa to stalo tu na juhu Slovenska. Vyzeralo to škaredo, beznádejne.
    Stupid hlod pustili do éteru médiá :
    že "vyskytly sa ranné prízemné mrazíky".
    LOL, to poničenie bolo pri zemi na zemiakoch, nad zemou na hrozne, ale "mrázik" sa vyšplhal i na orešák vysoký ako chalupa.
    Čo je zvláštne, že úroda v jeseni bola i tak bohatá.

    V tomto roku asi v auguse hodne ľudí zaznamenalo akési záblesky, i v noci, - asi pulzácia Slnka... aj vy ?
    BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bedulko,já nevím,ale "mráz kopřivu nespálí" a taky že ne.Ted já když jsem vykuřovala venku,koukala jsem na oblohu,všude tma,nic ani měsíc ani hvězdy,jenže v intervalech kde se vzalo tu se vzalo řeknu bílý šmouhy(jako cukrová vata) a když se ta "šmouha" trefila přes měsíc,tak ten měsíc byl vidět,jako když ten šmouhanec na to posvítí.No já vždy byla zvyklá,že mraky měsíc zastíní a ne osvětlí?!No tak sním,či bdím,já fakt někdy nechápu vůbec nic.

      Vymazat