neděle 7. února 2016

Česká transpersonální konference 2016



„Revoluce vědomí a vnitřní transformace

Historicky první česká transpersonální konference s podtitulem „Revoluce vědomí a vnitřní transformace“ navazuje na úspěšnou pražskou mezinárodní konferenci z roku 1992. Hlavním protagonistou akce bude opět zakladatel transpersonální psychologie prof. MUDr. Stanislav Grof a těšit se můžete i na řadu dalších osobností.

Koncentrace téměř dvou desítek garantovaných odborných přednášek, pěti diskusních panelů, řady kvalitních workshopůfilmových dokumentů představí ve dvou intenzivních dnech různé úhly pohledu na spirituální aspekty lidské zkušenosti a aktuální poznatky o lidském vědomí.

Zazní nejen odvážné myšlenky z oblasti transpersonální psychologie a obnoveného výzkumu psychedelik, ale diskutovány budou také alternativní filozofické koncepty, otázky návratu spirituality do hlavního proudu vědy a v neposlední řadě moudrost a praxe starých domorodých tradic.
Konference v rámci mezioborového dialogu přinese prostor pro zamyšlení a inspiraci.

doprovodném programu najde své místo i sdílení osobních zkušeností a prožitků. Léčení problémů člověka i lidstva jako celku je úzce spojeno s vnitřní transformací každého z nás. Pokud jste na posun horizontu svého vědomí připraveni, neváhejte - počet míst na konferenci je omezen!


Žádné komentáře:

Okomentovat