pátek 10. ledna 2014

Petr Václavek v pořadu Uchem jehly

Přestože byl tento díl natočený 29.12.2013 a ještě ten den jsem jej zaregistroval, vy jej u nás budete mít možnost zpozorovat až o řadu dní později, kdy bude publikován. Srdce nové energie totiž v posledních týdnech neuvěřitelně šlape a ve chvíli, kdy píšu tento článek, máme 'plný program' až do 10.1.. (Fáďos)

zdroj ZDE
Motto: Snáze projde velbloud uchem jehly, než aby bohatý vešel do Božího království. (Bible)

Podívejte se na záznam pořadu České televize 'Uchem jehly' z 29. prosince 2013, kde jsem měl tu čest se setkat se skvělým člověkem Zbigniewem "Zibi" Czendlikem a probrat s ním pár věcí na výše uvedené téma. Mimochodem, přesně to sedí i na to, co se právě děje. Velbloudy mám za rohem, uchem jehly se dívám na svět a (nové) bohatství zkoumám už taky nějaký ten čas. Čili na seznamu zbývá už jen to království Boží... Přeji hezkou podívanou.

P.S. Mé veliké díky patří panu Romanovi Nohejlovi za neocenitelnou technickou pomoc, kterou mi poskytuje.



Autor: Petr Václavek
Vystavil: Fáďos

1 komentář:

  1. Upřímě, zaregistrovala jsem před časem tohoto usměvavého, na televizních obrazovkách medializovaného pana Zibi, okamžitě mě něco vzadu v hlavě zabrnělo. . . . prosím, je to jen můj vlastní intuitivní pocit, nic víc . . . vyvstala mě v hlavě myšleka, parchanti, ted, když už jste nám vlastizrádci rozdali třetinu našeho území černejm prdelím, ted nám tady budete ukazovat takovéto hezounky, aby jsme JE MĚLI RÁDI. . . . jak tento pocit přišel, tak odešel, řekla jsem si, oni si naši českou vlast na zádech nikam neodnesou , tak co, ale mě neošálíte . . . no a šla jsem od toho pryč. Byl to jeden z momentů, kdy jsem už tak málo sledovanou telku úplně zavrhla a s takovou sladkou úlevou jsem vypustila politiku, zprávy, no a najednou se to uskutečnilo, je to pryč, vím, co jsou zač, je mi jich líto, ale neslyším je nevidím je, nevím o nich, od ted nevolím, nepotřebuju to . . . . . fanouškům výše uvedeného pána se omlouvám, ale jinak nemůžu . . . ahoooj iva:)

    OdpovědětVymazat