sobota 18. ledna 2014

Diskuzní otázka týdne (Patrik): Bez jakého portálu si neumíte představit všední den?

Zdroj ZDE
Ahoj všem, hlavně všichni neodpovídejte "SNE". :-) Jde o to, kam rádi chodíte, abyste byli v obraze, cokoli... Kam musíte zkrátka často i denně kliknout, a to kolikrát aniž byste chtěli. Zvyk. Portál, o nějž byste nechtěli přijít. 

12 komentářů:

  1. AHOJTE - nahrál si mi Patriku. Už dlhšie vám chcem naznačiť, že akokoľvek na SNE chodím rada tak mi spôsobuje istý "problém" dlžka príspevkov, článkov. Pripadá mi, ako by som čítala elaborát do školy, kde sa hodnotí nabitosť informáciami, uhladenosť, zrozumiteľnosť a pomenej sa myslí na príjemcu. Tiež tu bolo zvykom oslovovanie - "pánové" :-) - myslela som, že sme si rovni. Je to akademický slang ?
    Mám Vás rada, ale som vám to musela povedať.
    Na otázku hore ,ona je zbytočná - človek si zvykne i na NIČ. To Vám zo srdca prajem. B

    OdpovědětVymazat
  2. Ted a bez přemýšlení:) můžu se obejít bez všech, dokážu žít bez internetu:) hezký večer IVA

    OdpovědětVymazat
  3. Ivo, to je stav, o který se taky střídavě snažím. :-)

    A Bed, ze strany příjemců je určitě třeba víc takových poznámek, neboť texty mají být pro Vás - informačně nepřetížené a formálně co nejlépe zpracovatelné na úrovni syntaxe i lexika.

    "Tiež tu bolo zvykom oslovovanie - "pánové" :-) - myslela som, že sme si rovni. Je to akademický slang ?" - to nechápu, prosím přibliž. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patriku - prejdi minuloročné články. B

      Vymazat
    2. Stejně Ti nerozumím - narážíš na to, že jsme tu byli jen pánové = nebyla v týmu ještě žádná žena?

      P.

      Vymazat
    3. Patriku, Fáďosi - viackrát ste používali pri komentoch slovo "pánové". Pripadalo mi, že tento blog robíte pre seba, nie je to o mužoch a ženách. To nie. .. S pribudnutím ďalších členov sa to vytratilo, čomu som rada.
      Opakujem , cítim u Vás snahu o čistotu , o združovanie, a teší ma to.
      Ako Iva, moja pozornosť pri mašinkách ako TV, PC je obmedzená. Oči, uši, svetlo, vibrácie čo "čumia" a spracovávajú človeka ako ony chcú, to je zabijáčik.
      Vraví sa "stokrát nič, umorilo osla". Vypínajte, vypínajte, choďte von, aj keď prší...

      ! dnes/zajtra doletí ďalšia vlna Isonnka - be ready,
      s láskou B

      Vymazat
  4. Dobrý večer, nechci být nevděčná k netu, koneckonců mě živí:) , NO A PŘEČETLA JSEM SI SPOUSTU PĚKNÉHO A I NEPĚKNÉHO PRO INFORMACE:) jen musím říct, že mě to hodně vyštavuje, nemyslím blogy, ale počítač, přímo přístroj a nevydržím dýl jak tak 40 minut a musím pryč. . . nemůžu za to. Jsem úplně nemožná, věřte, nevěřte, mobilní telefon vlastním od roku 2006, v té době ho už měl snad každý dospělý a internet se svojí adresou mám 5 let a to jen kvůli práci, vlastní počítač mám 2 roky:) telefonu se zbavuju lehce, těžké je to jen pro mého muže:) KONTROLA PŘES NOSNICE MUSÍ BÝT:)))) UŽ HO I VYPÍNÁM.myslím telefon:) momentálně ho mám vyplý od pátku a zapnu ho na chvilku ráno, nejstli mi nepsala moje dcerka, Je to fakt lehký, jen si uvědomit, jak je to jedovatý a hlavně nikdo mě neotravuje, máme pevnou linku, číslo veřejně na netu, tak kdo chce, tak at volá:)))) IVA a hezké sny

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, no pokud by došlo na výběr portálu, který si mohu pro své fungování ponechat, tak by to byůl jednoznačně tento "portál": DUŠE... :)
    MVS

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, je to jak s chutí. Jak stárnu, mění se mi chutě a stravuji se jinak aniž bych tomu přikládal jakoukoliv pozornost. Dřív jsem nedal ani ránu bez televize. Dnes ji skoro nepouštím a když tak jen proto, že si pustím nějaký starší film. S netem je to obdobné, dřív jsem hltal všechno a mohl strávit u obrazovky celý den. nyní jen zběžně přeběhnu vytypované blogy protože mám pocit, že mnoho blogařů se tzv. zkomercionalizovalo. Umisťují na své blogy věci které zaručeně přitáhnou pozornost. Hodnotné, informačně věcné příspěvky objevuji zřídka. A trávit hodiny u kompu mi připadá jako ztráta času. Začínám mít pocit, že všechny informace, které jsou zásadní pro můj osobní vývoj mi přicházejí jinou cestou než po netu. A to, co jsem kdysi hledal a v naději očekával od tohoto média, se mi to stejně nedostalo. Nejhodnotnější zkušenosti mi přišly od skutečných osob v mé blízkosti a z osobního života. Samozřejmě tímto net nezatracuji, nepopírám, že informace získané tímto způsobem mi hodně pomohly. Neboť nikdy není dost vědomostí. Proto se přikláním k druhé frázi: Všechno s mírou.
    Matess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc,

      pro mě nejhodnotnější komentář této diskuze Matess.

      Hezký večer,
      Patrik

      Vymazat
    2. Děkuji,
      ne že bych to tak zamýšlel, jen jsem se upřímně vyjádřil. Mám za to, že dnešní stav diskusí postrádá onu upřímnost a selský rozum. Mnoho komentátorů využívá anonimitu k ventilování frustrací a je to jako s drogami se závislostí. Pokud s nimi začnete, něco Vám dají ale nikdy nebudete mít dost.
      Matess

      Vymazat