sobota 22. prosince 2012

Bilance 2012 (ver. 1)

Edit 13.1.2013: BILANCE BILANCÍ 2012 ZDE

Hezký pozdní večer po "osudovém" datu Vám všem,

tak se tak pousmívám brouzdaje po různých zdrojích, jak někteří proroci najednou mění své prognózy stylem "transformace se posouvá na 24-25.12.2012" - proč nám to nenapsali 20.12.? :-) Záhada, viďte. :-) Až se nepovede ani toto datum, mnozí z nás se budou snažit přijít s novým a nebo postupně svou teorii modifikovat. Něco typu solární přepólování a přepólování Země přijde, až na to bude čas a až s tím ani moc počítat nebudeme, takže klid. Bude to v tomto století zřejmě. :-)


Pro mnohé není hrozné to, že se nic ohromného nestalo, ale spíše fakt, že se jde dál a že musíme využít energii ne ze včerejšího dne, ale všechny energie přicházející již několik desetiletí, a to na poctivou práci na sobě a tím potažmo i na změnu nejbližšího okolí a světa jako takového (tedy nikoli zázračné osvícení či instantní transmutace během jednoho dne). Tím pádem pravdu měli autoři jako jsou tito:

http://www.tetakaterina.cz/290-psane-prednasky-/1107-tri--p--pro-dny-transformace--23112012.html


http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2012120009

Jaké jsou vlastně Vaše pocity ze včerejšího dne? Měl pravdu ten May, který nás upozorňoval na to, že dostaneme proud nápadů a závratných myšlenek vlivem fotonového záření z galaktického centra? Protli jsme ho vůbec / datujeme správně / je to vůbec důležité? Osobně jsem včera zažil několik synchronicit a telepatických zážitků, ale to obecně poslední dobou graduje. Třeba je včerejšek jen mezník, od kterého se plně potenciál nových energií může projevovat ve světě. Co se vlastně tento rok stalo? Apokalypsa ve svém pravém významu: odhalení. A to bude pokračovat. Konkrétně mě jako první napadne na úrovni vědy třeba objevení pyramid a sfing na dně Bermudského trojúhelníku, o kterém jsme informovali ZDE. Jde ale o mnoho dalšího - moc si toho ale teď v rychlosti nevybavím, tak mi prosím v bilanci pomozte a klidně můžete psát i důležitá odhalení roku 2011 jako třeba objev související s neutrinami. :-) (Na individuální rovině odhalování souvisí často s integrací našeho vlastního Stínu a tím s překlenutím vlastní duality - viz ZDE nebo závěr Psychologie snu.)


Co se týče projevů posunu myšlení v kultuře, za mě to symbolizuje trojice filmů Celestinské proroctví - Avatar - Atlas mraků. Avatar ukázal myšlenku propojení Země s námi samými a Atlas mraků pak propojení mezi jednotlivými dušemi napříč časem a prostorem. Tyto myšlenky se opravdu čím dál více chytají. To je POSUN. 



P. S.: Ještě na odlehčenou o 21.12.2012 s odstupem Antonín Baudyš v show Jana Krause ZDE (mám od Michala; díky mu! :-)). 

P. P. S.: V Atlase mraků se opakuje mateřské znaménko ve tvaru komety a kometa na samotném konci filmu opravdu proletí na obloze - ZDE můžete najít info o kometách příštího roku 2013. 

Krásné Vánoce!
Patrik

9 komentářů:

  1. Zaznamenali jste v okolí nějakou změnu?

    S čím já můžu přispět, to jsou změny v rádiích.. V autě nějaký ten čas přece jen strávím a pustit si můžu jen a pouze rádio... No a čím dál častěji z běžných rádií slyším o lásce, o reinkarnaci, o síle myšlenky, o duších a zážitcích "z druhého břehu". Většinou jen takové záblesky, ale vnímám je a dřív jsem je nezaregistroval x). To jen takový příklad x).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ten nejlepší příklad Fádosi, dôkaz že sa deje ! Ako vždy to nechávam koňovi - má väčšiu hlavu :-DD

      Kluci jedni - držím Vám palce a ďakujem, že som tu mohla s Vami byť. Aj s ostatnými. Ak už toto nie je posun ... ? :-)

      Be /zlenivela som, takže Be

      Vymazat
    2. Ano, už to je POSUN! Co jsme tu na netu vyváděli a vytvářeli tento rok, ale i ty předchozí, jen to graduje! :-)

      Patrik

      Vymazat
  2. Vonku sneží, Marienka spieva, pozor na zvieratká, nepotrebujeme prezenty, MY IDEME TANCOVAŤ a CELEBRATE ...jupí :-DD
    Be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ajaj, zabudla som pridať pesničku ,
      http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

      Vymazat
  3. Přeji Vašim stránkám pohodu, hodně čtenářů, tedy kamarádů do příštích chvil, protože teď se to brilantně rozdělí, kdo jaký je. Mějte se fajn všichni tady, poděkování extra Patriku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vám Iv děkuji i za kluky a přeji tímto krásný začátek Štědrého dne! S dělením máte pravdu, napadlo mě to zčistajasna v den slunovratu a pak to vidím na Vašich stránkách, se kterými velmi mnozí rezonujeme. :-) Poděkování tedy Vám! Zůstáváme ve spojení a moc si toho vážím! :-)

      Patrik

      Vymazat
    2. Patriku ahoj, díky za článek, v těchto chvílích, kdy skutečně spousta lidí čekalo na kdovíjaký třesk, přiznám, že jsem byla napnutá 21. po 12 hodině i já. Realita se mění opravdu k lepšímu, jde to plynule, musíme sami pěkně zabrat, od maličkostí nepřistupovat k životu jako ovce a ono to půjde. Poznámka k rádiím. Ano, potvrzuji, skutečně , rádio Oldies, to je bomba, leta jsem neslyšela tolik skvělých písniček pozitivních, minimum reklam atd. Rádio Beat bohužel hrůza, už to vůbec nepouštím. Media lžou dál, ovšem občas prosvítá pravda. ONO TO PŮJDE:))) iva

      Vymazat
    3. Ahoj Ivo,

      děkuju za komentář - i já jsem raději "něco" očekával a teď se i trošku směju své vlastní naivitě: ono se to "něco" totiž děje už více než 20 let se vzestupnou tendencí zhruba do roku 2016 (zdroj Antonín Baudyš, brzy sem dám video). :-)

      URČITĚ TO PŮJDE! :-) Hlavně tu odvahu vlastní "temné" místnosti našeho nevědomí prosvětlit vědomím a půjde to vše veeeelmi rychle! :-) Začneme to pak vše ještě víc vnímat ve světě.

      S rádii jste mě potěšili! :-)

      P.

      Vymazat