čtvrtek 20. prosince 2012

Vše nejlepší do nového cyklu!

Možná by jste čekali "do nového roku", ale v podstatě to tak je: 1) nový rok jakožto nový solární rok by měl začínat jako tomu bylo dříve, a sice 21.12., o zimním slunovratu, kdy se vrací Slunce opět pro pozemšťany "k životu" a tudíž naši předci vítali už potenciální úrodu nového roku. Mělo to rovněž řadu symbolických významů, o kterých už psal Iv ZDE. Zítra by měl nastat slunovrat minimálně oproti předchozímu desetiletí ve zvláštní čas 11:11, viz ZDE . Může to být onen okamžik, kdy nám galaktické jádro skrze Slunce shodí rozvodné sítě a zároveň osvobodí tou samou vlnou naše mozky, nebo ne? Kdo ví. Možná to bude cítit jen v našem nevědomí a pak si to z něj někdy vytáhneme. Hlavně buďme v pohodě. :-) O elektromagnetickém pulzu Iv ZDE (a souhlasím s tím, že to nemůže přijít asi ve chvíli, když to všichni čekají). 

2) Zítra začíná nový (neboť konec je začátek :-)) galaktický cyklus dlouhý zhruba 26 000 let, takže Vám přeji proto vše nejlepší především do nového cyklu a tím pádem i do nastávajících inkarnací! :-)) Ty ale tvoříte TEĎ, takže zpět - vše nejlepší do TEĎ! :-)

Patrik

3 komentáře:

  1. Patrik, pre toto som vstávala do zimy o 2.22 :-DD !
    Všade ticho, už to vzdali, a ty prinášaš štírovský pozdrav , zdravicu do novej éry. Takže všetkým a ešte ďalším naviac ľahký hop, aby skončil lidoop. Dík. :-)
    BED

    OdpovědětVymazat
  2. jj, vychovaný človek, vzostúpený, ty už prosím ťa nikam nechoď :-DDD B

    OdpovědětVymazat