středa 6. června 2012

Tranzit Venuše 2012: zajímavé odkazy

Co se ještě týče tranzitu Venuše jako takového, někteří mu přikládají veskrze pozitivní význam jako například TADY (v době tranzitu vždy začala v historii nějaká revoluce a posléze "změna doby" apod.) a někteří tak trošku význam negativní - viz ZDE.

(Zdroj obrázku ZDE)

Této tematice ovšem každopádně vděčíme za vyšší návštěvnost těchto stránek za poslední dny; věříme, že mnozí z Vás budou mít chuť portál navštěvovat i nadále...

SNE

4 komentáře:

  1. Za větší návštevnost stránek vděčíte díky tomu, že bylo na vás odkázáno tady: http://www.nwoo.org/showpage.php?name=novin
    to jen tak pro zajimavost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogspot všechno mapuje, takže velice dobře víme odkud lidé chodí. Odkaz na tomto novinkovači se zasloužil o 170 lidí, pak např z Orgo-netu je to na 330 lidí. Nicméně to všechno odkazovalo na článek týkající se Venuše, takže za to vlastně vděčíme tomu tématu.
      Každopádně za odkaz na NWOO děkujeme. Ani ne tak kvůli grafům návštěvnosti, ale spíše proto, že informoval dalších x lidí a zase trošičku popostrčil celosvětový koráb kupředu. ;)
      SNE - Fáďos

      Vymazat
    2. Souhlasím s Fáďosem a hlavně bych upřesnil větu "této tematice ovšem každopádně vděčíme za vyšší návštěvnost těchto stránek za poslední dny": tvrzení má zahrnovat i skutečnost, že tematika tranzitu Venuše vyvolala také zájem v podobě odkazování na různých webech (ačkoli Orgonet jsme informovali například sami). Klikat by však lidé vůbec nemuseli - kdyby byl totiž článek například o typech šicích strojů, neměl by zdaleka tak vysokou návštěvnost včetně "odkazovanosti" za tak krátký čas, takže tak. :-)

      V neposlední řadě je to tím, že alternativních informací k události bylo včas na internetu pramálo - alespoň tak si tedy návštěvnost příspěvku osobně vysvětluji. :-)

      SNE - Patrik

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat