úterý 5. června 2012

Červen, důležité astronomické události 2012


4. června máme částečné zatmění měsíce a 5. června bude probíhat tranzit Venuše přes Slunce. Tento tranzit je velmi vzácný a bude se opakovat až v roce 2117. Tranzit Venuše bude trvat asi 7. hodin.
Co tato kombinace z esoterického pohledu starých kultur znamená. Slunce představuje nás, naše ego, Venuše to co chceme. Když bude Venuše procházet před Sluncem, paprsky Slunce budou modulovány Venuší a to je období, kdy se velmi zvýrazňuje to co chceme.
Vidíte, že vlastně nyní nastupují dle esoterických věd  spouštěcí mechanismy roku 2012 a Slunce se od soboty  na tuto událost pěkně nabuzuje.
Měsíc – částečné zatmění 4.6.2012 (6)
Z lidského pohledu je velmi zajímavé, že k zatmění Měsíce dochází těsně před tranzitem Venuše. Měsíc je specifikován ve starých kulturách jako tajné místo v našich srdcích, tzn. emoce a vůbec skryté aspekty naší bytosti. Lidé budou mít sklon odkrývat své vnitřní pravdy, a hned následný přechod Venuše přes Slunce bude tento účinek prohlubovat. Pro většinu lidí dle starověkých pravd to bude znamenat  změnu, jak v oblékání, zaměstnání i stravě. Někteří lidé se mohou stát dezorientovaní, vyvedení z rovnováhy v tento čas. Tyto posuny nás nenápadně strkají do událostí v roce 2012, ne zničit, ale posunout.
Tranzit Venuše přes Slunce 5.6.2012 (7)Venuše je vlastně zpodobnění lásky, přátelství a romantika. Tyto nastávající modulace většinu přinutí, abychom si uvědomili jak moc máme rádi, velmi často to přinese vzpomínky na minulá spojení kamarádů, přátel, lásek a jejich nenadálá setkání, kdy jste se neviděli velkou hromadu let. Budou cítit nostalgii při těchto vzpomínkách. Velmi vystoupí energie spřízněných duší. Většina lidí si myslí, že spřízněné duše jsou jen milenci, mohou to být děti, bratři, sestry, přátelé, i cizí lidé a spolupracovníci. Všichni jsme nějak propojení v hologramu Universa. Všichni pokračujeme v učení a růstu. Klíčem k úspěchu bude kritický pohled do nás samých, naučit se toleranci, ohleduplnosti a kdo se o to nepokusí, má smůlu, bude častěji vyhledávat ty v bílém plášti.


Zdroj: Energie U Pramene



Žádné komentáře:

Okomentovat