pondělí 4. března 2013

Klíč + zámek

Dnes od jiného Petra H. :-)...Navazujeme tím na komentář k videu Zázrak života

Když se zamýšlím nad zrozením člověka, nedá mi to a musím začít počítat. Začnu třeba tím, že sečtu skripta počínaje biologií, psychologií a konče kdoví čím a celou tuto knihovnu vynásobím všemi možnými kombinacemi a dostanu tisíce tun literatury (tzv. popis člověka, jeho vlastností a pudů). Když ji hypoteticky převedu do nejminiaturnější fyzické paměti, tak budu mít i tak pořádný kus materiálu.
Spermie a vajíčko obsahuje oproti tomu jen "pár" molekul. Takže se tam prostě nemůže napěchovat takové množství informací. Dalším koumáním jsem došel až k tomu, že těch pár molekul v momentě splynutí slouží pouze jako klíč a zámek .. jedinečné identifikátory rodičů .. nejmenší množství fyzické hmoty, potřebné k tomuto účelu v tomto vesmíru (?). Takové, které při splynutí dá možnost vzniku dalšího jedinečného identifikátoru. Je ale nutné, kvůli otevření kanálu a následnému průniku vyšších jemnějších hmot (energií), které "čekají" na tento okamžik. A podle koktejlu těchto nám neviditelných vyšších hmot u obou vstupních identifikátorů vzniká směsice pro nového člověka. Jaké suroviny vložíme do šejkru je ale jen začátek, ikdyž nesmírně důležitý.
Při přiblížení se vhodného klíče k vhodnému zámku, skrze mentální kanály, dochází k ovlivňování dalších polí, jako jsou éterické a následně fyzické, které začnou produkovat různé chemické látky (hormony,..). Nikoli naopak. Vše začíná na úrovni ducha a dle možností vnímání si je uvědomujeme.
Pokud dojde k nevhodnému zapasování klíče do zámku, může být výsledný koktejl degenerován. Nejčastějším problémem je ztráta přístupu k vyšším mentálním polím. Často ale stačí jen momentální energetická újma v době početí (ať už z parazitického nebo jiného důvodu) a do koktejlu se dostane/nedostane to co má/nemá. Proto je logické početí naplánovat na energetické maximum, popř. vytvořit (lépe dlouhodobě předtím) rituál ke zvýšení energetiky a vytvoření  a zbavení se všech možných parazitů či nevhodných sil. Vhodná je taky stimulace svých schopností a tříbení charakteru.
Pozn. v Rusku a i jinde se zachovaly např. chorovody, které sloužily mimo jiné i právě k tomuto energetickému "občerstvení" a zajištění maxima pro zdravé potomstvo. Je to úplný opak toho, co dnes běžně předchází početí (viz. diskotéky, vliv alkoholu nebo jiných drog, nemocnost a pod.).


Autor: Petr H.
Zdroj: Astrální svět
Vystavil: Patrik

Žádné komentáře:

Okomentovat