sobota 9. března 2013

Iv: Pravda o životě jinak (seriál článků)

Patrik: A co se mnou asi nejvíce rezonuje, je toto...

Iv: Dlouho jsem přemýšlel, zda mám tento svůj výzkum uveřejnit, nebo ne. Ano, vím že se zvedne vlna nesouhlasu, jelikož podávané ezoterické publikace tvrdí opak a toto mnozí z Vás nestráví. Nikoho nebudu přesvědčovat o pravdě tohoto dokumentu, jen bych chtěl ještě jednou zdůraznit, že celé pojednání je výsledek dlouholetého výzkumu, dnes již nastal pravý čas.



Aktualizováno 18.12.2012 (Patrik edit: Iv to napsal původně 6.6.2012 během tranzitu Venuše), ve významné době přechodu do znamení Vodnáře, protože vodnář jsem taky.



Na některých stránkách se objevily diskuse k této dlouholeté práci, většinou na těch, co na tom založili celou svou existenci. Spustila se někde zuřivá debata a samozřejmě že autoři těch stránek participující na naivnosti lidí se do mně pustili s vervou duchovně osvícených lidí, jak jinak, protože na tomto falešném principu mají také založeny své shoppingy a podobně. Dokonce jeden duchovní vyřkl větu: takovou blbost jsem ještě nečetl a vzájemně se poklepávající po ramenech. Ani se nedivím, protože by to ohrozilo jejich postavení nějakých guru. Pak to zakrývají špatným pochopením Vesmírných zákonů a každý aspekt pak je dobrý pro proti, jako například označení mé osoby „no name“ , oni totiž nepochopí, že tento svět mne nutí k jisté ochraně mé osobnosti a naivně si myslí, že když si budu jak primitiv a nemyslící ovce  naivně opakovat, že svět je hodný, tak že on bude hodný, zkušenosti jsou opačné, protože zde často otiskuji pravdy, které se zastírají a jsou jistým skupinám nepohodlné, to už je ve své dobrotě nenapadne a směle toho využijí - opravdu osvícenci. Tento svět je tvrdě reálně duální a od duality se vše zde odvíjí. To jsou pravé „Zákony reálného Univerza“, ne duchovního světa, kde je situace jiná. Jsem svobodná bytost a rozhodl jsem se pro zveřejnění této studie, ať se to líbí naivkům, nebo ne, jejich demagogické projevy mne nezajímají, jsou stejně jen zástěrkou pro udržení svých falešných pravd. Kdo nepochopí,ať si klidně drmolí své pozitivní věty jak fanatičtí náboženští věřitélé, jsem bohatý, jsem bohatý, pouští si video SECRET, bude víc a víc chudý, Vesmírné zákony reality hmotného světa  jsou úplně jiné, kdyby opravdu pracovaly jak někteří naivkové předkládají, byl by na světě už dávno ráj, protože každý soudný člověk si vnitřně a od srdce  přeje pro sebe a svou rodinu štěstí, ale opak je pravdou, takže někde soudruzi z NDR udělali chybu, kterou budou drmolit lidem stále dokola jak náboženští fanatici a nepřipustí jiné pohledy a varianty, ono je to totiž velmi líbivé, řečnit o Slunci v duši a lásce, ale musím pro to něco udělat, jinak a ne opakovat falešná dogmata a zastírat se duchovností, ta je úplně někde jinde a je hlavně jen Vaše, ve Vašem srdci ! Čím jsou tito lidé jiní, od mainstrémových médií a celého systému dnešní  společnosti, nebo je to záměr, aby se lidé opravdu neprobudili, aby svět zůstal zakonzervovaný jak je, přemýšlejte! Tak se dobře udržuje národ v pokoře, skloní hlavu a daří se jim to, nehrozí žádné bouře, oni budou mít svou pohádku a my budeme zatím krást a vládnout.



Pravdivé tajemství života.

Nikdy jsem nebyl zastáncem velkých filozofických děl, jež vždy popisovaly děje velmi složitým způsobem, aby působily dojmem učenosti. Tento způsob podávání myšlenek většinou nikdy nenavedl osoby jež hledaly, na správnou cestu a nakonec byli ještě více zmateni, protože to nikdy nefungovalo. Mohu jen potvrdit, ze svých zkušeností, že většinou to byl záměr, aby lidé nikdy nepochopili zákony Vesmíru a jeho tvoření a ti co toto tajemství znají, Vám jej nikdy neřeknou a nebo v pokřivené formě, tak, aby jste je nemohli využít. V posledních létech bylo vydáno mnoho knih o tkzv. „Pozitivním myšlení“, jež bylo vždy zavádějící a nikdy nevedlo k úspěchu. Předkládané pravidlo přitahování stejných energií je velmi scestné a nepravdivé. Že myšlení na bohatství Vám přinese zase jen bohatství, je tvrzení lživé a podle mne záměrné. Nikdy se stejné poly nepřitahují, naopak odpuzují, takže budete touto technikou ještě více chudší. Kdo dovede uvažovat bez předsudků, pochopí velmi rychle celou podstatu reakcí Vesmíru a reakcí v nás, každý máme tento dar, ale využít ho umí jen pár zasvěcených a ti Vám tuto pravdu nikdy dobrovolně nesdělí. 

Většina lidí na Zemi tvoří svým mozkem( vědomým myšlením). Pamatujete si na DVD, které nedávno vyšlo? The secret / Tajemství se to jmenovalo.
Vydělali na tom 100 miliónů dolarů. Nabádají všechny k tomu – dělej tohle, tamto, tohle a toto a můžeš mít všechny peníze, které chceš a všechno ostatní. Jenomže cokoliv vytvoříte svým mozkem – mozek je polarizovaný instrument, spojený citově se srdcem: levá strana / pravá strana; mužský prvek / ženský prvek, tak dostanete úměrnou protikladnou tvorbu přicházející zezadu, kterou nevidíte. Takže cokoliv vytvoříte, pak stejně dojdete k tomu, co nechcete a funguje to naopak. Pokud takhle vytvoříte něco zlého, stvoříte i něco dobrého. Podívejte se teď na všechny ty lidi, kteří do toho spadli. Co se stalo, je, že jsou všichni u soudů, soudí jeden druhého a všechny peníze drží soudy a tak to bude po celá léta, protože to je to, co přichází zezadu.


Zkušenosti z běžného, vědomého tvoření života – prostá realita, bez omluv.

Chceš někoho potkat – nepotkáš ho
Nechceš někoho potkat – potkáš ho
Když jdeš do obchodu pro něco najisto – máš smůlu, nemají to
Když se ti v práci moc líbí – ztratíš tuto práci
Když se ti v práci nelíbí – nemůžeš sehnat žádnou jinou lepší
Chceš vydělat na příští zakázce – proděláš
Těšíš se na něco – vždy to dopadne nevalně, většinou špatně
Sousedův pes řve celou noc a chceš aby přestal – nepřestane
Máš souseda, kterého nesnášíš – nezbavíš se ho
Když budeš dělat nějakou věc, o které si myslíš, že bude hračka – stane se z toho rébus
Boty, které ti sedí a pochvaluješ si je – zlomí se ti rychle podrážka
Čím jsi inteligentnější – tím se k tobě lepí víc blbců (nejlépe v hromadných prostředcích)
Nechceš aby ti přeběhla kočka přes cestu – vždy se odněkud sviňa vynoří
Těšíš se na setkání – žádné se nekoná a nebo výsledek nestojí za nic
Řekneš si,“tam budou blbci“ – jsi mile překvapen účastí chytrých lidí
Jdeš s jistotou do lesa na hřiby – nedoneseš nic, nebo jen pár červavých potvor
Myslíš si, jaký zítra uděláš perfekt guláš – zkazíš ho
Plánuješ nedělní odpolední siestu – přijde návštěva a je u tebe až do večera
Nemáš lepení na kolo a strachuješ se, že píchneš – nepíchneš
Nemáš lepení na kolo a říkáš si, že nepíchneš – 100% píchneš
Těšíš se zítra do práce – odpoledne jsi ve stavu mrtvice
Zítra to v práci bude hrozné – odpoledne jsi samý úsměv
V práci si říkáš, jak přijedeš domů, půjdeš na procházku – nepůjdeš, začne bouřka, nebo se vyskytne jiná překážka
Těšíš se od rána, že si večer promítneš vytoužený film – nepromítneš, porucha nebo vypnou proud apod.
Máš radost z něčeho vypěstovaného na zahrádce a těšíš se, jak to sklidíš, až to uzraje – něco ti to zničí, než to dozraje
Na zkoušky neumíš jen jednu otázku a modlíš se, aby sis ji nevytáhl – vždy si ji vytáhneš


Hlavní aspekt těchto věcí je faktor času, dáváte tomu prostor, pro utvoření opaku.Pochopte, že žijete v třírozměrném prostoru a děje potřebují faktor času. Opak utvoří Vaše pravá hemisféra mozku, která je ve spojení s duchovním aspektem Vesmíru, ta se vždy úspěšně napojí na všechna možná energetická pole tak, aby udělala opak, bez Vašeho vědomí. Jen potřebuje čas a správně tento faktor zapojit a ona se nikdy nesplete a pracuje 100%.

Pokud něco konstatujeme, jako již neměnnou věc,jako přítomnou a minulou, blokujete pravou hemisféru – duchovní a věc se nezmění, nedostala faktor času, jako možný vektor, pro změnu děje.

Teď je krásný okamžik – nezmění se, je to teď a za vteřinu je to minulost
Dnes bylo krásně – již to nejde změnit – konstatování nějakého děje v přítomnosti,jež je již v minulostí
Je teď 12:00 hod – nezmění to - konstatování přítomnosti,za vteřinu již v minulosti
Ty boty mě sedly – budou stále na nohou dobře sedět
I když jste chudý a říkáte si do omrzení, „jsem bohatý“ – vždy zůstanete tím skutečným chudým, sebrali jste duchovní hemisféře čas na nějakou akci, jen si sám sobě lžete
Jste nemocný a říkáte si do omrzení, „jsem zdravý“ – zůstanete nemocným ,sebrali jste duchovní hemisféře čas, jako možnost nějaké akce, jen si sám lžete

Zapojení pravé hemisféry, duchovní, jako pomocníka tvorby událostí, nelhát sobě, konstatovat jen tvrdou skutečnost, kterou chcete pro sebe změnit, ale musí vždy obsahovat faktor času.

Jsem nemocný a těžko se do měsíce asi uzdravím( tam vzadu již víte, že vaše Já-duchovní-bude pracovat na opaku) – konstatuješ pravou skutečnost a vědomou úvahu do budoucna, nelžeš sobě, duchovní hemisféra začne pracovat na opaku, tedy na uzdravení – Např. špatně podané: Jsem nemocný a těžko se uzdravím – nedáváte prostor pro čas, jen konstatujete stálou skutečnost, nic se tedy nezmění
Zítra bude žena zase mudrovat – vše bude ráno v pohodě
Toho chlapa nenávidím,jak se s ním uvidím, vše mu vytmavím – nebude žádné tmavení, žádná příležitost
Chci, aby mě lidé v okolí již nezneužívali – budou vás zneužívat na 100%
Ti lidé mně budou asi stále do budoucna využívat – přestanou
Ti lidé mně pomlouvají – špatně – konstatujete již utvořené(odňali jste čas), správně – ti lidé mně budou pomlouvat snad ještě rok – nastane změna

Je vždy potřeba říkat pravdu o životě, nikdy si nenalhávat, nazývat věci pravými jmény, projevy !

Např.: Ten chlap mě rozčiluje, ale odpouštím mu – lžete, úplně mu nikdy neodpustíte, pokud Vám velmi a nespravedlivě ublížil, tímto konstatováním jen věc ustálíte – nic se nezmění a nikdy nevyrovnáte své nevybité energie!
Správná reakce by měla znít: Ten chlap mě snad bude rozčilovat další rok( dali jste tam faktor času) – říkáte pravdu, své obavy a věc se změní pro Vás pozitivně.

Uvědomte si, že vše tady ve Vesmíru je vytvořeno na principu polarizace, plus a mínus, světlo a tma, sucho a vlhko, zlo a dobro, láska a nenávist a že stejné poly se vzájemně přitahují, je jen záměrná lež, aby jste svůj život nemohli pevně uchopit a byli jste jen otroci těch, kdo tyto pravdy znají.


Důležitý příklad ze života: Zkusil jsem udělat v pozitivním duchu experiment (ne jeden), kdy jsem si např. přál, aby mladý soused plánovanou oslavu ( kterou jsem se předem dozvěděl) v pátek udělal, kdy většinou při takových akcích obtěžoval svým hlukem a projevy okolí, informace byla známa týden dopředu,a těšil jsem se na ten „čurbes“(vnitřně jsem to nechtěl) – oslava  se nekonala, síly jeho záměr přesunuly jinam, do jiného místa, mimo mou vnímanou realitu. Když se na něco intenzívně těšíte, vědomě (pozitivum), vždy je to v reálu následně opačně. Jako urychlující fenomén je zde faktor pozitiva, spolu s časem velmi účinný. Pozitivum je radost, láska, je to velmi silná energie, 100x silnější než vědomé konstatování. To věc, nebo událost velmi silně aktivuje - urychluje. Jde to i bez tohoto fenoménu pozitiva, ale je to evidentně pomalejší a méně razantnější.Zkuste milovat jejich negativní projevy – začnou se dít opačné věci.

Již ve starých spisech je nabádáno, miluj svého nepřítele, jenže lidstvo nedozrálo, aby si tento fakt uvědomilo a poznalo jej jen pár jedinců. Kdyby se lidstvo sjednotilo a přálo vědomě takzvaně „Elitě“ (Rockefellerům a jim podobnýmbohatství, štěstí a zdraví, těmto jedincům by tyto vlastnosti začaly ubývat a svou moc by začali ztrácet. Oni právě potřebují Vaši energii závisti, zloby a jiných negativních myšlenek, protože jim to zpětně přináší do jejich života klady. Jde napravit vše jinou a poklidnou formou, ztratí svou moc nad námi, jen si ji uvědomit a kolektivně praktikovat, již ve starých spisech nás na to naši předci upozorňovali.

Kdyby vše fungovalo tak jak záměrně pokřivená literatura popisuje, lidstvo by dnes bylo již ve stavu „blaženosti“, protože každý soudný člověk si vědomě přeje pro sebe a svou rodinu bohatství, prosperitu, zdraví, ale opak je pravdou, 90% lidstva živoří a 10% lidstva si nacpává břicha kaviárem, avšak jen díky závistivým vědomým myšlenkám, které těch 90% vysílá proti takzvané „elitě“ a o to více oni prosperují.

Budou některé věci a události, které nebudeš moci změnit, to jsou věci, nebo události, které jsou většinou naprogramovány ve Tvém životě (DNA) jako software a kterými musíš  projít pro své poučení a získání zkušenosti s tou určitou věcí, nebo událostí.

Zkuste aspoň na chvíli věřit své duchovní  podstatě a začněte se na ni spoléhat, byli jsme velmi dobře stvořeni, jen nám toto poznání odebraly jisté síly, které usilují o svou moc, jak to používat, jak pro blaho své a svých blízkých, tak pro celé lidstvo...... Věřte, nebo nevěřte, je to jen na Vás, chtěl jsem Vám odhalit věci, které Vám pomohou jít životem lépe, s pochopením principů Universa, ikdyž stojím proti většinovému názoru, ten kdo to pochopí - Mám Vás rád jako základní bytosti Universa a vadí mně zotročování, jež se nehraje podle dohodnutých pravidel. Toto není pro Šedé, Tvary a Temné atd. jen pro děti světla Universa, ty druhé ať vezme "čert".

Pokračování zde: http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak_15.html



Autor: Iv
Vystavil: Patrik

Žádné komentáře:

Okomentovat