středa 1. srpna 2012

Řada novinek a vylepšení na SNE doprovází začátek srpna

Z července máme srpen a v roce 2012 nám tak zbývá už jen pět měsíců. Olympijské hry jsou v plném proudu a s podobnou vervou a nasazením, jako sportovci vrhající se postupně vstříc svým výzvám, pracuje na nových vylepšeních i tým Srdce nové energie. Díky tomu se Vám v tomto článku můžeme pochlubit s řadou novinek a i jedním talentovaným členem kádru. Že naše snaha za necelé 4 měsíce života tohoto webu nebyla marná, o tom nás nejlépe přesvědčujete vy sami. Před několika dny jsme totiž společně překonali hranici 10,000 zobrazení stránky a denně k nám zavítá již na více než 50 čtenářů. Děkujeme!

Už na první pohled je zřejmá jedna velká změna. Tou je samozřejmě míněno rozdělení našeho obsáhlého menu do dvou sloupců po obou stranách. Menu působilo poněkud přeplácaně a bylo příliš dlouhé. Chtěli jsme však zachovat všechny jeho položky, protože je považujeme za důležité, a naopak další položky ještě přidat. Snad Vám nové menu bude vyhovovat a rychle si na něj zvyknete.

Kdo si menu prohlédl pozorně, jistě si všiml řady změn. Mezi ty drobnější patří nově přidané poděkování některým webům a lidem, nebo také úprava sekce "Kontaktujte nás", kde jsme přidali maily na jednotlivé členy týmu SNE pro případ, že by měl někdo zájem kontaktovat vybraného přispěvatele místo SNE jako celku. Obě tyto drobnosti najdete v levém menu.

Rád bych mezi námi také oficiálně přivítal nového člena týmu. Michal je "doma" na jeho webu (ZDE) a SNE bude obohacovat vybranými články. Jak už jsem se zmínil dříve - můžete se z jeho strany těšit na zajímavé články s poutavou tématikou z mnoha koutů internetu. Pozornější si všimli, že už se mezi nás Michal zapracoval a několik článků již vystavil.

Jak už předjímá dnešní úvodní obrázek - nově najdete Srdce nové energie i na Facebooku! To je jedna z největších změn, kterou jsme pro Vás přichystali. Všichni doufáme, že je to dobrý tah, který pomůže k rozšíření základny čtenářů tohoto webu a že se tam mnoho z Vás stávajících také ukáže. Pro fanoušky Twitteru jsme přidali na stránky možnost Tweetu, stejně jako zde najdete nově i Share pro Facebook. Vše co se týká tohoto odstavce najdete v levém menu, stejně jako úpravy zmíněné ve třetím odstavci článku. Na stránku SNE na Facebooku přejděte ZDE, nebo kliknutím na úvodní obrázek tohoto článku.

Dříve už jsme psali o přerušení aktivit Petra Hynka na jeho blogu. A právě toto se nám povedlo částečně vyvážit. Slovo dalo slovo a Vy se tak můžete těšit na pravidelný týdenní přísun vět a především myšlenek tohoto skvělého člověka a publicisty. Pod názvem "Myšlenka od Hynka", který sám navrhl, Vám budeme každou neděli předkládat vybraný článek z jeho minulé tvorby. Věříme, že si na tento pravidelný seriál rychle zvyknete.

Fáďos

8 komentářů:

  1. Yes! Moc pěkné aneb pod to se také podepisuju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super,povedlo se vám to!Těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  3. ****, palec hore, like it.
    SNE ideeš, dobre sa mi tu hniezdi, dík, Fados pašák.., Hynek ? radosť, držte tento blog, treba.
    :-DD bed

    OdpovědětVymazat
  4. Super práce Fáďos, hned je to přehlednější :)

    OdpovědětVymazat
  5. jj, aj Traffic Feed sa vylepšil - blíži sa na východ, smerom ku mojej dzedzine :-DDDD, Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kvůli tomu snad ani nespíš :D

      Vymazat
    2. jj, nespím, čakám až dorazí IP na kafe...

      Vymazat
  6. Dík Fadosku, ...oko mé spočíva pôl sekundy dýl na pozadí
    :-) , když neprší tak ať aspoň kvapká.
    Free hugs.... Bo

    OdpovědětVymazat