úterý 18. září 2012

Táňa Fischerová může být prezidentkou ČR (leden 2013)

Prosím i ty z Vás, kteří máte předsudky a nebo by jste za běžných okolností tento příspěvek prostě přeskočili: věnujte poctivě necelých 8 minutek tomuto videu, stojí to opravdu za to. 

Není to o politice. V zásadě se od politiky jako mnozí z Vás distancuji a zastávám ten názor, že vnitřní změnou jednotlivců postupně dojde k viditelným změnám "ve vedení". Jenže před nějakým tím rokem jsem četl s paní Fischerovou krásný rozhovor a nyní žasnu, že dostává šanci mluvit za lid, neboť je to velmi duchovně založená žena, a to je více než milé. Četná proroctví tvrdí, že systém se nemá zhroutit, nýbrž transformovat. Možná si budeme vládnout sami už velmi brzy. Ale dokud jsme odkázáni na stávající systém, můžeme udělat alespoň onu maličkost v podobě naslouchání velmi slibné kandidátce:



Mimo jiné paní Fischerovou podporuje mnohými z nás oblíbený Igor Chaun, který ji dokonce pozval na setkání v Chotěboři minulý víkend. Kdo chce věnovat paní Fischerové i více minutek, tak může tady (povídání s Alžbětou Šorfovou):


Kdy jindy chceme "něco dělat" než v tyto přelomové měsíce? Byť jsem také spíše pro vnitřní cestu, jež jsem naznačil v úvodu (podobně jako Fáďos, Michal a řada z Vás), je podle mě ale na druhou stranu nezodpovědné čekat, co se semele "tam venku". To jsme dělávali dřív. Vidím kolem sebe spoustu rezignace, jenže v tuto magickou (i když těžkou) dobu už nemůžeme vycházet ani z nedávné zkušenosti! "To nemá cenu." - Teď to právě cenu má! Teď je všude nová šance a vibrace přejí zázrakům, ale musíme věřit, ne stále omílat dokola, že už to lepší nebude. Nic není černé ani bílé. Kupříkladu známý příklad: nůž můžeme nahlížet jednou jako nástroj a jednou jako zbraň. To samé aplikujme na tzv. politiku. Někdo ji obrodit musí, podobně jako školství (což jde ruku v ruce).  

Zkrátka jednou máme možnost přímé volby, tak ať to padne (této) moudré ženě...z principu. 

Pokud chápeme váhu této výzvy, můžeme vyjádřit svůj souhlas s kandidaturou ZDE! 


Patrik

3 komentáře:

  1. Je to nasnadě,
    ženská na Hradě.

    :E

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jo, dám si udělat rýchlo české občianstvo a pôjdem p. Táňu voliť :-D. To o Stainerovi ma štartlo .... Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ten Steiner mě taky dostal :-)

      Vymazat