středa 26. září 2012

Téma "prezidentka Táňa Fischerová" podruhé

Na úvod prohlášení Divadla Kampa:

SETKÁNÍ S TAŤANOU FISCHEROVOU
"Podporujeme kandidaturu paní Fischerové a rádi bychom ji viděli jako první prezidentku ČR. Argumenty pro se nejlépe sdílí osobně, proto srdečně zveme na tento večer na Kampu.
Toto setkání není volební agitací, ale spíše příležitostí, aby se potkali lidé stejného smýšlení, kteří ještě neztratili naději a vidí v možnosti zvolení občanské kandidátky na Hrad cestu, jak nastartovat obrodu v politice a nakročit směrem k žití ve společnosti, která nebude lhostejná a pasivní.
Bahno není špatné, vždyť právě z bahna může vyrůst krásný leknín."  (http://www.divadlokampa.cz/divadlo/tickets/374)

Někde jsem zahlédl dojmy ze setkání s paní Fischerovou v Chotěboři (jakmile Igor Chaun video zveřejní, budeme sdílet) a zaujalo mě, že se často opakovaly věty typu: "Já mám vůči politice averzi a vůbec bych nevolil, ale z paní Fischerové vyzařovalo něco takového, že ji volit musím." Teď to vypadá, že Vás nepřímo vlastně navádím k volbám, ale není tomu tak. Chci, abychom si uvědomili, že na to dát šanci opravdové změně máme v podstatě měsíc (je třeba 50 000 podpisů). A pokud by Vás neoslovilo ani video či přímé setkání s paní Fischerovou, alespoň jste tomu dali přece šanci (případně pište, kdo Vás zaujal více než ona, ale osobně při dnešním stavu pochybuji, že se někdo takový najde). Jasně, že se nejdřív musí změnit systém od základu, jenže zároveň nepochybuji, že tomu by byla schopna tato žena silně napomoci. 

Upozorňuji, že paní Fischerová ještě ani nekandiduje - abychom ji vůbec mohli v lednu volit, musíme získat do konce října 50 000 podpisů...Vizte dále:




Srdečně zdraví Patrik

2 komentáře:

  1. Udělám vše,co je v mých silách,aby p.Fischerovou podpořilo co nejvíce lidí,děkuji.T.

    OdpovědětVymazat