pondělí 23. července 2012

N. Tesla - Zero Time

S obrovskou radostí jsem dnes večer pokořoval slovo za slovem tohoto článku na webu Energie u Pramene, se kterým je Srdce nové energie velice pěkně provázáno. Odkrývá velmi zásadní informace a pro mnohé z nás mohou být tyto opravdu klíčové.
(U tohoto článku - možná více než u kterého dalšího - platí upozornění na vlastní selekci informací. Stále by si člověk měl zachovat vlastní názor.)
Mimo jiné znovu ukazuje N. Teslu jako jednoho z klíčových mužů moderní vědy vůbec. A to se domnívám, že z jeho práce stále víme jen malý zlomek. Velký díl jeho práce je potom určitě pečlivě uschován v příslušných úřadech s nálepkou "přísně tajné - příliš pravdivé", ale i toho se snad jednou se vší parádou dočkáme. (Na tom ale musíme zapracovat my všichni.)
Závěrem si dovolím kopírovat komentář Michala B., který, myslím si, celou věc také pěkně vysvětluje a shrnuje.
Fáďos

Teď už ale slovy pana Iv.

Michal mně poslal nedávno mailem pár otázek a tak bych rád i seznámil zde místní osazenstvo s troškou vědomostí a je pak na každém, jak se s tím popere.
Běžná populace si myslí, že všichni lidé jsou úplně stejní, tedy identičtí. Nemám samozřejmě na mysli umělé rozdíly mezi tkzv. šlechtou a rádoby obyčejným lidem.V lidské populaci se nenacházejí dva lidé s úplně identickým hlasovým spektrem, či otisky prstů u papilárních linií, rovněž neexistují ani dva lidé stejného pohlaví, kteří by měli stejnou hodnotu Zero Time- svého bytostního kmitočtu (dále ZT), dělal jsem kdysi před lety s tím pokusy a mohu potvrdit, že jsou kmitočty lidí opravdu rozdílné. Na tento objev přišel Tesla se svým přístrojem Zero Time.

youtube.com/watch?v=cx3VTkbnRtI
Bohužel moc o této práci na veřejnosti není známo, ale svědčí to o tom, že Tesla byl opravdu vynikající vědec. Jeho teorie je velmi zajímavá a velmi logická. Myslím, že v jistých kruzích jsou o této práci záznamy. Tesla tvrdí, že zvířata na rozdíl od lidí ZT nemají. Myslím však, že počínaje savci již ZT existuje. Zvířata na nižším stádiu vývoje, mimo savců ZT opravdu nemají a tedy se nemohou ani inkarnovat. Každý člověk má totiž svou specifickou ZT – tedy kmitočet. Tento kmitočet je zápisem času jeho zrodu, vlastně stvoření. U zvířat, tedy savců by bylo možno ZT zjistit pouze za předpokladu již proběhlé inkarnace a stvoření, u nižších živočichů toto neplatí, jelikož ZT nemají. Tesla šel vlastně na podstatu stvoření a hlavně na podstatu stvoření lidských bytostí. Tesla tím dává najevo, že znal nabalující se sféry světů a dovedl vytušit, že každý člověk pochází z jisté sféry svého původu odkud se pak inkarnuje třeba na Zemi. Proto tak dnes velké rozdíly v povahových vlastnostech lidí, každá bytost pochází z jiných nám nadřazených sfér nad naší a bohužel i sfér negativních, tedy pod pomyslnou hranicí bodu 0. Dnes víme, že i těchto bytostí je zde dostatek. Nebudu zde polemizovat o počtu sfér domovů – světů každého z nás, ale jsou to velmi velké rozdíly, které každý zažívá při kontaktu v dnešní realitě. Čím má bytost větší kmitočet ZT, tím jeho podstata pochází z vyšších světů.
Tesla v roce 1920 sestrojil referenční generátor, jehož nákres jsem uvedl výše (pod ním uvedené video generátor velmi pěkně zobrazuje ve 3D animaci, pozn. F.) a pracuje s tkzv. základním kmitočtem o frekvencí 30 Hz, které mu pomohly hodnoty ZT přesně změřit. Později Tesla zjistil, že ZT nemají jen lidé, ale i různé makroskopické artefakty, dokonce i planeta Země a já říkám, že celý náš známý vesmír i se svými planetami a hvězdami. Tesla zjistil i ZT u Slunce, což je jasný důkaz, jak tento objekt má na náš život velký vliv a jeho zhmotnění v tomto prostoru není náhodné a svědčí vše o tom, že celý náš dnešní svět, tedy tato realita byla v určitém čase s jistým úmyslem stvořeny Univerzálním Vědomím-Bohem (Stvořitelem - Universem). Tesla dále zjistil, jak už jsem psal výše, že mnoho lidí má hodnotu ZT řádově větší, než odpovídá předpokládanému stáří Země a celé sluneční soustavy. Plyne z toho závěr, že buďto bylo stáří Země a sluneční soustavy chybně odhadnuto, nebo byl člověk stvořen někde jinde a to mimo naši sluneční soustavu i tedy v jiném rozměru - sféře.

O tuto Teslovu teorii i praktické pokusy se zajímám dlouhou dobu, ale na věřejnosti jsou jen malé informace a dohady, pokud někdo narazí na tuto práci, byl bych velmi rád za informace. Tato teorie je velmi revoluční, ale dle mého se zakládá na podstatných věcech, jelikož dění okolo tomu odpovídá a bylo by vysvětleno mnoho tajemství, kterému se mnoho lidí s malým ZT brání. Jeho teorie velmi potvrzuje stará poznání o inkarnaci živých bytostí a s jejich návratem buď do původní startovací sféry pokud se jeho vědomí nezměnilo, nebo do vyšší sféry, kdy svůj život zde využil pro poučení a nebo někdy i klesnutí ze startovacího bodu (jeho původní sféry) úplně do nejnižších světů, blížících se k záporným hodnotám a tedy propadl na plné čáře a jeho ZT klesla.
Kdyby bývali při Filadelfském experimentu dali na Teslovi práce s ZT, nemuselo dojít k neštěstí u tohoto experimentu, protože při něm neuzavřeli prostorovou smyčku, na kterou Tesla upozorňoval a nebyla jím ještě dořešena u poznání ZT, protože věděl, že každý předmět a věc má svůj kmitočet ZT a patří tím do jistého časoprostoru, pokud se toto nerespektovalo, dopadlo to tak, jak to dopadlo, věci a lidé cestovali v různých prostorech, ale nemohli se vrátit do původního svého časoprostoru, souhlasícího s jejich momentálním ZT, lavinovitě se uvolnilo ZT (změnil se původní kitočet) a nebylo zamčeno, což by umožnilo návrat zpět.


Michalův komentář:
Možná jen pro jistotu na upřesnění - sám i když jsem o tom četl jinde, jsem nyní na rozpacích. Pod pojmem Zero Time (ZT) je tedy myšlen čas vzniku vědomí člověka, čas kdy Univerzum odštěpilo kus ze sebe a stvořilo danou entitu (ať vědomí člověka, planety, hvězdy, galaxie atd.), nikoliv člověka v jeho hmotném těle. Zero Time je tedy nulový bod v čase daného prostoru, kterým je doslova označeno každé Vědomí.
Co jsem se dočetl, sám Tesla netvrdil, že lidé jsou jediní na Zemi s ZT, ale i některá zvářata. Která nebylo blíže specifikováno.
Ale jelikož i vědci (myslím ti opravdoví) se shodují v tom, že vývojově vyspělá zvířata (primáti, savci) by se podle Darwinovy teorie musela vyvíjet zhruba 500x déle než je obecně odhadované stáří vesmíru, nabízí se tu tedy otázka čí výsledkem jsou.
Pro případné zájemce o tuto problematiku (ale i další) doporučuji knihu Ivo Wiesnera - Děti moudrých draků. V ní najdete odkazy i na další skvělé publikace. A nakonec možná zjistíte, co mohou mít společného třeba Tesla, pyramidy, Ufo, menhiry, místa zastavěná kostely, spořič UF5, atd. :-D
Myslím, že Iv zaťal sekyru opět o notný kus hlouběji. Paráda!
Autor: Iv
Zdroj: Energie u Pramene
Vystavil: Fáďos

9 komentářů:

  1. Teslova práce je velmi zajímavá a také doufám, že se z ní časem dovíme více. Informace v tomto článku, které jsou částečně spirituálního charakteru, je však myslím třeba dnes s odstupem 100 let posuzovat v kontextu dnešního spirituálního poznání, které je podle mého názoru na řádově vyšší úrovni. Tak například posuzovat "stáří" jednotlivých forem projevu Vědomí (bytostí, kosmických těles atd.) je podle mě nesmyslné, neboť vše je právě jen projevem toho jediného Vědomí, které je stále v tom čase nula, je bezčasé a bezprostorové. Vše projevené tedy vychází z tohoto jediného Vědomí, ze stejného bodu v "čase", tedy bodu nula. Vše projevené, všechny bytosti, formy, včetně prostoru a času, považuji za relativní formy vycházející z téhož bodu. Všechny bytosti a formy vnímám jako jakési průhledy, kterými nekonečné Vědomí poznává samo sebe z nekonečně mnoha úhlů pohledu. Vše je projekcí jediného Vědomí. V duchovním jazyce je relativní svět forem označován slovem iluze, líbí se mi třeba také označení božský matrix. Tyto pojmy vyjadřují všechny totéž, a já to tak také vnitřně cítím. Však už i moderní fyzika přichází na to, že hmota je vlastně prázdný prostor vyplněný zářením. Na závěr si ještě k otázce času dovolím jeden citát od Jardy Duška. Když si jednou v Peru povídal se starým stromem, ten mu odpověděl: v tomto vesmíru jsme všichni stejně staří. A tak to cítím i já. Ovšem toto "já" je taky jen relativní forma, která se tu plácá v moři jiných relativních forem, takže relevantnost mých závěrů tomu samozřejmě odpovídá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jako vždy a ve všem je základní problém v přehlížení úhlu pohledu.
      Samozřejmě z pohledu Univerza by se možná dalo mluvit o bezčasovosti a nebo spíše v "časovosti", kdy vše je v TEĎ. Naštěstí (někdo může namítnout bohužel) nejsme ve stejném stavu vědomí, jako je univerzum, tudíž vše, v naší realitě(z jiného pohledu iluzi) měli bychom brát tak, jak je tato realita stvořena. A ta je stvořena pro lineární čas. Všechny reality/dimenze jsou prostupně navzájem, ale já to vnímat neumím a proto se potřebuji orientovat v prostoročasu tak, jak jsem "stvořen" i se všemi momentálními omezeními.
      Jak jsem pochopil (a možná blbě) Teslův REFERENČNÍ generátor ZT nezjistí konkrétní stáří Vědomí v našem pojetí, ale porovná ho s referenčním vzorkem. Nevím, zda je to jiné Vědomí, či nějaká konstanta, ale vzhledem k tomu, že byl schopný říci, které Vědomí vzniklo (bylo odděleno z Univerza) dříve či později, docházelo asi k porovnání dvou "vzorků" mezi sebou.
      S tvým názorem celkem souhlasím, ale abych se s ním plně ztotožnil, musel bych mít Vědomí na úrovni, jakou má Univerzum a to jaksi zrovna teď ne-e-e. :-D
      Mé vědomí je momentálně "seštelované" na realitu, kdy abych došel se psem do lesa na procházku, nutně potřebuji čas.
      Ovšem vědomí každého člověka, může být a je na jiné úrovni a proto, každý svět vidí jinak, ačkoliv si to málokdo uvědomuje a tím vzniká většina neshod mezi lidmi - viz 4dohody od Miguela Ruize např. příjemně čtené zmiňovaným J.Duškem, ale i též skvěle a humorně zpracované v jeho představení se stejným názvem - doslova jsem se mlátil hlavou o stůl a břišní svaly postupně vypovídaly službu (i když při zamyšlení to bylo až hrůzostrašně pravdivé).

      Vymazat
    2. Souhlasím. Máme být tam, kde jsme, a prožívat to, co prožíváme, se všemi "omezeními" v podobě fyzické hmoty, těla, mysli, ega, prostoru, času... Myslím, že jediným smyslem naší existence v relativnu je právě prožívání. Někdo by namítl, že je to málo, že je naopak třeba o něco usilovat, zdokonalovat se, pracovat na svém poznání, a tím obohacovat Vesmír. To všechno můžeme dělat a je to tak v pořádku, ale to vše jsou myslím spíše naše představy, potřeba naší mysli zdůvodnit naši existenci. Skutečným smyslem je pouze to vlastní prožívání. Pokud se pokouším s pomocí logiky a zároveň iracionální roviny svého vnímání přijít na to, kdo je to vlastně Ten, který prožívá, tak mi z toho jako nejpravděpodobnější varianta vychází, že Ten je pouze jeden, jedno Vědomí. Dívá se mýma očima, očima miliard dalších bytostí, ale vše je jeden a tentýž. Tedy moje skutečné neohraničené Já je totožné s tvým Já a všemi ostatními Já. My jsme však vybaveni egem a fyzickým tělem, což způsobuje, že se považujeme za autonomní a zároveň omezená individua. A to nám umožňuje různost prožitků, tedy to, proč jsme vlastně tady. Ta různost nás zatím odvádí od uvědomění, že vše je Jeden. Teď jsme myslím právě ve fázi, kdy si začínáme naši „jednotu v různosti“ uvědomovat. Jednota a různost se podle mě nevylučují. Naopak. Pokud procítíme uvědomění Jednoty, umožní nám to tu naši různost prožívat na zcela jiné kvalitativní úrovni. Sen o „ráji na Zemi“ nemusí být pak již utopií.

      Ještě se vrátím k Teslovi - hovoří-li o tom, že různá vědomí jsou různého stáří, a že části vědomí se v čase oddělují od celku, nemohu s tím opravdu souhlasit. V tom vidím právě tu zastaralost jeho myšlení, byť to byl obdivuhodný génius. Skutečně vnímám Vědomí jako jedno jediné, neohraničené, a všechny bytosti jako formy projevu (aspekty) jediného Vědomí (Boha), ne jeho odloupnuté částečky. Vědomí není máslo, které se dá nakrájet na kousky :-) Tedy, myslím :-)

      Duškovy Čtyři dohody jsem viděl před třemi lety a taky to byl pro mě jeden z nezapomenutelných zážitků. Neskutečně pravdivé a zároveň ohromná sranda. Nenapadá mě jiné slovo než - geniální. U Duška si moc cením té jeho neskutečné otevřenosti vůči všemu a všem, neulpívání na žádných dogmatech, ale naopak, spojování, sjednocování. Člověk, kterému to ohromně myslí a zároveň má srdce otevřené dokořán. Je živým důkazem Jednoty všeho. Jsem moc rád, že právě takového člověka tady a teď máme.

      Vymazat
    3. Krásně diskutujete pánové.

      Rád bych reagoval na Jirkův prostřední odstavec.
      Probíral jsem přesně toto s několika spřízněnými dušemi a došli jsme k podobnému závěru. Svůj pohled na duši si hodlám ponechat stejný jako doposud - a sice, že duše je ve všem a pracuje stejně, jako u nás. Klidně se můžu příště vtělit do nějakého semínka - ostatně, taková zkušenost by se mi líbila x).

      Vymazat
    4. Pletete tu hrušky a jabka. Mylně považujete vaše vnímaní za vědomí na úrovni vaší fyzické existence vůči pohybujícímu se vesmíru/vesmírům. Vědomí může mít několik úrovní. Často bývá "vědomí" zaměňováno za subjektivní vnímání času. Všechno je energie, žádná hmota neexistuje - částice jen vibrují na odlišných frekvencích. O duši a její existenci se bavit nehodlám, každý nech si to vnímá, jak chce a umí - já věřím v zákon zachování energie. Toť vše, co k tomu dodám. Tesla byl skutečný genius, možná největší ve známé historii, který dobře věděl, o čem mluví, a pokud mu to fungovalo, tak bych o tom nediskutovala, i když to se asi nedozvíme...

      Vymazat
  2. ZT = energia nulového bodu - tachyon ?
    Bed

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle článek a diskuze mě naprosto dostaly! :-) Jinak k oné hierarchii vtělování - v jedné knize, po které pátrám v knihovně od doby, kdy jsem ji vrátil, se psalo, že živočichové pod savci mají tzv. "skupinovou duši" a ta se pak formuje v duši savce, potažmo ty nejinteligentnější jako je kůň, kočka, pes, delfín, opice. Pak by neměla být už možnost pro lidskou duši vracet zpátky do štěpení se do skupinové duše, potažmo vědomí nerostu. Radikálnější autoři tvrdí, že "hříšní" lidé (nejmenovaní diktátoři )se vrací na počátek vývoje právě jako vědomí nerostu. To je ale značně omezené hledisko, které bere v potaz jen hmotnou dimenzi (co astrál a "očistec"?). Navíc i v nové lidské formě se dá plnit negativní karma; takže v závěru nevím, co si myslet o pádu zpátky do nižších úrovní vědomí podle skóre ve stávající formě.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patriku já myslím, že se zabýváme věcí, která jde v nynější době zjistit jen vnitřně, pocitově. Samozřejmě - diskuze je obohacující a nabízí nám řadu pohledů, ale čím dál víc docházím k názoru, že si toto asi budu muset rozhodnout sám podle svých pocitů a toho, čemu věřím.
      Tak nějak se ve mě tento pohled hnul..v posledních minutách xD.

      Vymazat
    2. A tak je to správně :-).

      Vymazat