pondělí 16. července 2012

Krátce o SNE

Zdravím všechny čtenáře.

V posledních dnech prochází Srdce nové energie drobnou obměnou, která je oku čtenáře utajena.

Jednak jde o drobné personální změny... Přidal se k nám další probouzející se kolega, kterého můžete najít doma na adrese http://eclipsis12.webnode.cz/ a bude tak naší další posilou. Jeho hlavní předností je skvělé třídění informací, můžete se tak těšit na zajímavé články s poutavou tématikou z mnoha koutů internetu. Brzy se do aktivit na SNE zapojí x).

Ovšem navazuje na to konec aktivity Petra Hynka, který končí se svým blogem a pravděpodobně i se svým členstvím ve SNE. Rozhodl se žít především svůj vlastní život a my mu tady necháme prostor pro případ, že by chtěl "promluvit k lidem SNE" x). Tým SNE Petrovi za vše velmi děkuje.

Další novinkou může být drobné překvapení, které mám nyní v hlavě a které teprve budu domlouvat. Mimo jiné by to pomohlo zachovat odkaz Petra Hynka, takže doufám, že Vás tímto brzy budeme moci překvapit, že Váš tím potěšíme a že si to snad i brzy oblíbíte.

Určitě jste si mnozí všimli, že v poslední době přestalo publikovat několik krásných webů, ať už jde o Petra Hynka, nebo Orgo-net, atd. Na to se SNE rozhodlo reagovat posílením týmu a snahou tyto informační mezery alespoň částečně zacelit x).

Nakonec drobná omluva za nižší aktivitu co se týká článků, ale především komentářů. Je léto a náš tým se skládá z mladých lidí, kteří si život umí užít a mnohdy dají přednost raději svému životu před internetovým projektem, proto se může stát, že nebude žádný z našich členů v blízkosti internetu třeba i několik dní. Tomuto ale určitě pomůže avizovaná posila do našeho týmu ;).

Fáďos

Žádné komentáře:

Okomentovat