úterý 1. května 2012

JAK TO CÍTÍM JÁ – TELEVIZE - prostředek kontroly naší frekvence


Již se blížím k ročnímu výročí mého nejdůležitějšího životního rozhodnutí a tím je – vyhození všech televizí z našeho domova.

I přes to, že jsem dávno roky před tím věděla o faktu, jak televize manipuluje s naší myslí a jak určuje trávení našeho času a okrádá nás o kreativitu a o vlastní úsudek,nakonec to byla úplně jiná informace, která mě ze dne na den přinutila televizi vypnout ze sítě a následně věnovat těm, kterým udělá radost…
Jistě vás bude zajímat, která slova mně takto obrátila život?
Tak to si nechám nakonec tohoto článku.

Nejdříve začneme věcmi, které jsou víceméně dostupné a svým způsobem v laboratořích i prověřené.

Jakmile je televize zapnutá, celá levá strana mozku má tendenci upadat do hladiny Alfa. Tato hladina má spojení s úrovní, ve které se nacházíme v meditativním stavu nebo při usínání. Co tento fakt znamená?
Jenom skutečnost, že do sebe vpouštíme všechny informace a to hluboko do podvědomí, aniž bychom si toho byli vědomi a měli možnost tyto informace nějakým způsobem kriticky zhodnotit.
Překreslovací frekvence televize v lidech navozuje hypnotický stav a tato frekvence souvisí s tím, jakou rychlostí se obnovuje obraz, což činí 50 až 60 krát za vteřinu.

Existuje výzkumný program DARPA, který je dotován US armádou a ten si klade za cíl vyvinout překreslovací frekvenci tak, aby mohla být kdykoliv vpuštěna do televizního vysílání pro navození hypnotického stavu určité části populace.
Ani nebudu klást otázku, co znamená určitá část populace.

Takže, zde máme jedno pěkné vysvětlení toho, proč mnozí, když přijdou večer z práce, se těší, jak si sednou k televizi s něčím dobrým na talíři a během kraťoučké chvilky cítí obrovskou úlevu a zklidnění své nervové soustavy. A běda, že vás bude chtít někdo z tohoto meditativního stavu vytrhnout, třeba takové dotěrné dítě, které zrovna v tu chvíli něco potřebuje. Nebo manželka, pobíhající po kuchyni, která v tu chvíli potřebuje nabrousit nůž.

Stejně tak všichni znáte ten pocit, kdy nakonec na TV jen tupě zíráte a ve skutečnosti ani moc nevíte, co se v ní děje. To je také častý argument těch, kteří sice do obrazovky koukají každý den, ale sami veřejně tvrdí, že ji vlastně ani nepotřebují, protože u ní stejně jenom spí. Ano, oni spí a myslí si, že jsou mimo HRU. Jenomže jejich podvědomá mysl je zapojena mnohem více, než si umějí představit.

A copak naše podvědomá mysl skrze tuto nevinnou bedničku konzumuje?
Skrze všechny reklamy, televizní noviny a dokonce i mnohé nevinně vypadající filmy či dokumenty, nám podsouvají společenský světonázor a systém hodnot. Televize je v dnešní době nejdůležitější zdroj pro tvorbu názorů lidí a současně s tím je velkou magickou silou „tvorby reality“ celé společnosti, skrze „emotivní energii“, která je před televizními obrazovkami uvolňována nekontrolovatelnou silou.


Kdo se trošku zaobírá hermetickou vědou, nebo se snaží pochopit vesmírné zákony z jiných zdrojů, velmi dobře chápe, co je tou tvořivou silou.
ANO, jsou to naše lidské „emoce“, jedna z nejcennějších věcí v universu.
Když se tato síla před lidmi „skryje“ tak, že na ni zapomenou a poté se vytvoří fígle, jak tuto sílu kontrolovat a udávat jí směr, pak je možné na této planetě realizovat cokoliv.
A když se před televizi v jednu chvíli usadí obrovské množství „mocných bohů“, jež na svou sílu zapomněli a jejich emoce se jim doslova uloví a nasměrují, pak ten, jemuž se této „emoční tvořivé síly“ nedostává, přebírá kontrolu nad těmito lidskými = božskými bytostmi.

Fyzikální způsob, jakým televize ovlivňuje mozek je také perfektním prostředkem pro propagandu určitých požadovaných typů informací.
Oči rostou přímo, jako stonek, z mozku. Tím pádem oči perfektně zajišťují tok informací přímo, do posvátných míst mozku. Zářivé světlo a frekvenční blikání TV způsobí, že mozek se dostane do hladiny Alfa až Théta, ve které jsou vyšší kritické funkce mozku vypnuty.

Kdo zná Silvovu metodu kontroly mysli, velmi dobře ví, co tato slova znamenají. To, co se dostane hluboko do vašeho podvědomí, vás pak nevědomě ovlivňuje jak tím, co si vybíráte za zboží, či máte chuť na určité typy potravin, nebo tím, jak reagujete na lidi, kteří mají jiný názor než ten oficiálně propagovaný. Když se k tomu připojí emocionální reakce typu: „Hajzlové, kradou. Zase ti šmejdi, zdražili elektřinu. Už tu vládu postřílejte atd…“ pak je vaše tvořivá energie směrována tam, kde má způsobit chaos a zmatek pro ještě větší uvěznění lidských bytostí.

Další z velmi důležitých věcí, které vám každodenně televize programuje, je váš věk dožití. Podsouvá vám, kdy máte začít mít první vrásky, ve kterém věku máte mít problémy s impotencí či inkontinencí, kdy máte dát informace organismu pro rychlé zchátrání pomocí „penzijního připojištění“ atd. Možná to zní na první pohled směšně, ale tyto podprahové informace spouštějí podvědomé pochody a pokud nemáte vyvinutou schopnost komunikace se svou DNA, vaše tělo na tyto informace doopravdy reaguje.
Ba co víc, televize je mnohem vynalézavější…

Již po 30 vteřinách sledování TV začíná mozek produkovat vlny Alfa, a celá levá strana a všechny její schopnosti jsou vypnuté. Tento stav je podobný lehké hypnóze, která se používá pro „sugestivní terapii“.
Současně se vlivem zářivého světla ve vašem těle uvolňují endorfiny, které jsou strukturou stejné jako opium a jeho deriváty (morfin, kodein, heroin, atd.) Činnosti, které napomáhají vyplavovat endorfiny do krve, jsou pro tělo návykové. A proto lidé, kteří delší dobu nemohou sledovat televizi, zažívají abstinenční příznaky – třeba deprese, jsou podráždění, úzkostní, frustrovaní…
Protože sledování televize otupuje levou hemisféru, jsou účinky TV zhoubné pro děti do 2 let, jelikož to má velmi negativní vliv na dětský vývoj jako chybějící motorické dovednosti, řeč, hloubkové vidění, sluch, neschopnost se soustředit, schopnost číst a vnímat text atd…

A teď se vrátím k informaci, která mě jako jediná donutila vyhodit televize.
Tato informace se v tuto chvíli nedá jakkoliv vědecky doložit, protože o ní mnoho lidí neví ani z oboru. Souvisí to více méně s utajovanou skutečností, že naše frekvence je po dlouhá tisíciletí odváděna a před námi tajena.
Řekněme, že tyto bytosti můžeme nazvat Bohy a tito Bohové si vznesli právo na to, co jsme my přestali používat a vzdali se toho.
Tímto pokladem je naše tvořivá energie.

Kdysi dávno k tomuto účelu odvádění naší energie sloužily „kostely“ – kostel =akumulátor, kříž = anténa.
Dnes k tomuto účelu byla zneužita televize.
Bez tohoto zásahu, by mohla tato milá bedýnka sloužit i k dobrým účelům – takové dokumentární pořady o přírodě jsou svou náplní velmi poučné a přívětivé.
Pokud je ale televize používaná na kontrolu naší frekvence, pak se nevinný pohled na krásu přírody stává součástí tisícileté HRY o vaší tvořivou energii. Mimochodem, tato kontrola frekvence je součástí i rádia. Počítače jsou v tuto chvíli nejbezpečnější zařízení, dokud v nich nebude zabudována televize, což se poslední dobou stává stále více módní.

Tato kontrola frekvence, která vám nedovoluje plně se uvědomit a vyvinout ve svobodné bytosti, je neustále v provozu, i když se na televizi nedíváte. Vaše TV musí být vypnuta úplně ze sítě.
A ve chvíli, kdy si toto uvědomíte, zjistíte, že není důvod ponechávat si televizi jako těžítko doma.
Tato frekvence do vás implantuje nemoci, myšlenkové vzorce a kontroluje a směruje vaše emoce.
Proč se tak děje?
Naše vědomí vysílá elektromagnetické frekvence. Ty se dají určitým způsobem měnit tak, aby vibrovaly  a vytvářely potravu. Tak jak můžeme sníst zeleninu různými způsoby, tak může být i snědeno naše vědomí.

Když se jednoho dne rozhodnete, a já nesmírně děkuji Barbaře Marciniak za tyto informace z jejích knih, dostanete se na novou kolej vašeho života.
Pak lidé shledávají, že se během roku jejich život, zdraví i finanční situace zcela změnila k dobrému.
I já to mohu už skoro po roce potvrdit. Jenom díky tomuto kroku jsem vytvořila tyto stránky a s nimi mnoho dalších činů, které mě ve vývoji dostávají o spirálu výše.


Když přijdu někam, kde mají televizi puštěnou, velmi intenzivně vnímám falešný zvuk a zvláštní vycházející frekvenci, která tento zvuk podmalovává. To samé cítím u rádia.

Pokud chcete změnit svůj život a své „záměry uvést do přítomnosti“, aby nezůstávaly jen budoucnosti, pak udělejte tento krok:
VYHOĎTE TELEVIZE
NEPOSLOUCHEJTE RÁDIO
A pokud byste k tomuto kroku měli poslední překážku typu, kvůli dětem to nemohu udělat, pak vězte, že je to ta nejvděčnější VÝMLUVA.

Já Jsem Marie
Autor: Marie Špačková

5 komentářů:

  1. Pěkné, pravdivé :)

    Tak kopni do tý bedny ...

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem do ní dávno kopnul.. Mně ta bedna nikdy nic moc neříkala, spíš jsem z ní měl divnej pocit, než jsem poznal proč..

    OdpovědětVymazat
  3. Nevidím vůbec nic špatného na využívání moderních technologií. Důležité je přesně selektovat a využívat svůj čas konstruktivním způsobem. Já televizi mám a samozřejmě si i uvědomuji vše to, co je v článku ( který je mimochodem jeden z nejlepších, které jsem vůbec kdy na tuto tému četl, ) výborně popsáno. Takže já televizi využívám jen na občasné promítání DVD a Bluray filmů. Dále se dívám na politické diskuze a zprávy( jejichž pravdivost je samozřejmě všelijak překrucována )Ale aspoň v hrubých rysech mám nějaký ten náčrt toho, co se ve světě děje. Z televizních programů dále občas sleduji sportovní přenosy jako například aktuálně probíhající mistrovství světa v ledním hokeji. Rádio nevyužívám vůbec. Od malička mě rušilo. A dále samozřejmě využívám počítačové technologie, ale ne na zábavu, ale na pracovní a tvůrčí život. Závěrem mého komentáře bych rád dodal, že ten čas strávený před televizí je v rámci týdne opravdu v mém případě vyloženě asketický. Myslím si, že jako ve všem, i co se týká moderních technologií, měli bychom jít zlatou střední cestou. Takový je můj názor. S pozdravem a přáním všeho dobrého...

    OdpovědětVymazat
  4. Sdílím velmi podobný názor; moc hezky napsáno! :-)
    Krásné dny, Patrik

    OdpovědětVymazat