neděle 28. října 2012

Dnes 94 let od vzniku Československa a 4 dny na podporu Táni Fischerové (VIDEO)!

Cítím povinnost tady na SNE připomenout, že dnes uplynulo 94 let od získání československé státní samostatnosti. Předtím jsme byli de facto zhruba 300 let v područí Habsburků, což není vůbec na škodu si uvědomit. Je tedy určitě co slavit a i když jsme všichni na určité rovině stejného původu, je nevděčné v kritických chvílích nedělat nic pro národ, do kterého nás vyšší síla zasadila /nic není náhoda!/. Proto připomínám, že máme ještě tak 4 dny na to, abychom dali svůj hlas této dámě a tím ji dali možnost být v lednu zvolena; stojí za to (upozorňuje na nutnou změnu CELÉHO systému)!:


 

ZDE je seznam všech míst v ČR, kde můžete dát podpis/získat prázdný arch pro známé a nebo odevzdat petiční arch/podpis(y)! Ještě zbývají 4 dny (1. 11. večer taky lze, prý i 2.11., ale nenechával bych to osobně úplně na poslední chvíli). Na prezidentka.cz najdete také, jak případně takový petiční arch odeslat poštou, aby jste nikam nemuseli chodit. Možností je spousta, jen je využít!

Na závěr citace z facebookovské stránky lidí podporujících TF:

"Včera odpoledne byl petiční stánek ve vestibulu stanice metra Muzeum, kde se nasbíralo 200 podpisů a rozdalo desítky prázdných petičních archů. 

Vznikla zajímavá situace, kdy na celý vestibul metra Muzeum někdo upozorňoval rozhlasem, že lidé mohou podepsat petici na podporu Táni Fischerové. Vše bylo spontánní! 
Z toho šel mráz po zádech..." 

Patrik

1 komentář:

  1. Mám radosť, že ľudia vyjadrujú svoje pocity.
    Prajem si aby každý teraz kto môže v Čechách dal hlas jemnosti, slušnosti a láske.
    Idem to hodiť na svoju os Fb, možno aj tam chodia nejaký bratia. Veľmi správne Pati.
    Bed

    OdpovědětVymazat