pondělí 3. června 2013

Jak myšlenka formuje hmotu

Písmenka jsou pouhé symboly ke kterým řadíte význam. Nejsou to skutečné informace, které vyjadřují. Podobně i všechny předměty jsou pouhé symboly, které zastupují realitu, jejíž význam tyto objekty stejně jako písmena přenášejí. Objekty jsou jen jistým druhem média, jiný způsob projevu, než písmenka nebo vyslovená slova. Slovo neznámého jazyka vám samo o sobě nijak nenapoví, čeho se týká.

Můžete pochopit skutečný charakter fyzické reality - až pochopíte, že neustále překládáte myšlenky a tužby, ne už do slov ale do fyzických objektů - pak poznáte svoji pravou nezávislost na čase a prostoru.

Dokážete sledovat, jak překládáte své pocity do slov, ale obtížnější je si uvědomit, že stejným způsobem vytváříte své tělo, stejně nevědomě a lehce jako převádíte pocity do slov.

Poznáte, že každý z vás vytváří knihu, kterou držíte v ruce a že vaše celkové fyzické prostředí vychází z vaší mysli stejně přirozeně jako slova z vašich úst. Člověk vytváří fyzické objekty stejně nevědomě automaticky, jako dýchá. V pozemské hře jsou však nastavena omezující pravidla kvůli průběhu lekcí s tématy jako třeba trpělivost.

Váš fyzický svět závisí pouze na vaší existenci a soustředění se na něj. Neobsahuje žádné pevné objekty, šířku ani hloubku.

Ve stejném "prostoru" jako je váš svět, existují i další druhy vědomí. Nevnímají vaše fyzické objekty, protože jejich realitu tvoří jiné struktury iluzí. Nevnímáte je a ony nevnímají vás. To je všeobecná pravda. V jistých okamžicích se tato vědomí prolínají. Tyto okamžiky si neuvědomujete, jsou to jakési body, které lze nazvat dvojitou realitou, protože obsahují velký energetický potenciál. Lze je rozlišit jako koordinační body, zdroje fantastické energie, a subordinační body, kterých je nekonečně mnoho.

Existují čtyři základní koordinační body, které protínají všechny roviny reality. Ty slouží jako kanály, kterými proudí energie neviditelnou cestou z jedné reality do druhé. Také fungují jako transformátory, které neustále přeměňují energii na tvůrčí sílu.

Váš prostor je hustě poset subordinačními body, sloužícími k přeměně myšlenek a emocí na fyzickou hmotu. Jakmile myšlenka nebo emoce dosáhne určité intenzity, automaticky přitáhne energii jednoho z těchto subordinačních bodů, je nabita a zvětšena (ne rozměrově).

Tyto body souvisí s časem a prostorem - některé z nich existují ve vašem čase a prostoru. Některé jsou vodivější než ostatní, takže nabíjejí myšlenku i hmotu, jsou vysoce nasyceny. To znamená že stavba vydrží déle a myšlenky uspořádané do formy budou relativně nekonečné. Nejlepším příkladem jsou pyramidy.

Subordinační a koordinační body jsou ohniska energie. Jsou menší než jakékoli vaše dosud objevené částice. Tyto zdroje čisté energie je však nutno aktivovat. To však nelze fyzicky.

V okolí všech koordinačních i subordinačních bodů dochází ke změně přitažlivých sil, takže podle pozemských fyzikálních zákonů dochází ke kmitání a vlnění. Subordinační body jsou také zdrojem energie která formuje realitu a její projevy. Hlavní rozdíl mezi K a S body je v množství energie. Jsou to tedy zdroje koncentrované energie. S bodů je mnohem více a mají vliv na váš každodenní život. Jsou to místa nebo body, kde je koncentrovaná energie, zdraví a vitalita. Tato místa lépe prospívají rostlinám nebo poskytují lepší podmínky pro postavení domu. Někteří lidé mají schopnost je instinktivně vycítit. Jsou to oblasti v okolí K bodů. Nejsou fyzické ani viditelné, ale lze je vypočítat a naměřit zvýšenou energii.

Tyto body, neviditelná ohniska energie jsou aktivovány emocemi. Vaše emoce nebo pocity aktivují tyto body. Myšlenka nebo pocit získává další energii. Tím se zrychluje jejich promítnutí do fyzického světa a zpětně posilují to, co je aktivuje. Nezáleží na charakteru pocitu, pouze na jeho intenzitě.

Každá subjektivní zkušenost jakéhokoli vědomí je automaticky vyjádřena v elektromagnetických jednotkách energie. Ty jsou základem pro veškeré fyzické hmoty. Za určitých podmínek se srážejí v hmotu. Čím intenzivnější emoce nebo myšlenka, tím rychleji se promítá do hmoty. Molekuly jsou ve srovnání s těmito jednotkami velké planety.

Každá myšlenka nebo pocit je tedy jednotkou elektromagnetické energie, nebo i jejich kombinací. Duševní obrazy doprovázené silnými emocemi jsou negativy, podle nichž vznikají korespondující fyzické objekty nebo události. (Analogií jsou strašidelné domy, kde straší energetický "otisk" aktivovaný podobnou vibrací, strachem příchozího atd.)

Vaše myšlenky a emoce začínají svoji cestu fyzického uskutečnění již v momentě svého vzniku. Pokud navíc žijete v oblasti, kde se nachází koordinační body, budete zaplaveni problémy a katastrofami, budete - li na ně myslet, protože všechny myšlenky jsou v takovém prostředí velmi plodné. Pokud však přemýšlíte pozitivně (konstruktivně) a vyrovnaně, jste optimističtí a tvořiví, zdánlivě vás potká velké štěstí, protože vaše myšlenky a pocity se zde více realizují. Realizace může probíhat rychleji, ale i destrukce - hrana mezi obraznými miskami vah nebo polaritami je strmější.

Koordinační body aktivují činnost atomů a molekul stejně jako slunce napomáhá růstu rostlin. Podporují koordinační schopnosti a tendenci slučovat se do organizací a skupin.
Umožňují realizovat určitou subjektivní zkušenost v trojrozměrné realitě.

Myšlenky a emoce jsou formovány do fyzické hmoty velmi precizním způsobem podle zákonů, které vám zůstávají neznámé.

Dokud však ignorujete duševní realitu skrytou za fyzickou hmotou, nemůžete tento způsob nikdy efektivně využít a nepochopíte duševní realitu, která je hnací silou vaší fyzické existence, pokud si neuvědomíte nezávislost své vlastní duševní reality na fyzikálních zákonech.

8 komentářů:

  1. Tak a teď mě někdo řekněte, jestli je velká žížala had nebo ne, protože já to nechápu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přemýšlím, jestli jsem dnes už na takové čtení vyčerpaný a nebo jestli je to opravdu nešťastně napsaný. :-)

      Patrik

      Vymazat
    2. Nebo ještě nejsme tam, odkud bychom tomu rozuměli :-)

      Vymazat
    3. " A tatí,prdí taky hadi",haha.

      Vymazat
    4. Jé Terezkááááá
      Ano, prdí - ale decentně ve vší slušnosti. :-)

      Vymazat
  2. Jujj kluci, to si prečítam tomorrow. :-) BED

    OdpovědětVymazat
  3. Diky, to je pro me. Zrovna jsem se na to ptal, a protoze neznam pubodni blog,ale chodim obcas sem, tak se objevil tady. A o tom mluvi ten clanek, akorat se zduraznuje,se se tak zhmotnuje. Btw. 2 dny jsem se podvedome. vyladoval,abych byl schopen to precist. Asi by se dal napsat lepe. I tak je to pravdiva informace. :)

    OdpovědětVymazat