V současnosti se setkávám s tím, že zatímco česnek je známý pomocník ve stavech, kdy je třeba tělo desinfikovat, tak o zázvoru toho mnozí víme pramálo, přitom se mnohem lépe konzumuje - stačí si ho dát například na kousky nakrájený do čaje (samozřejmě ne vařícího, abychom nepřišli o žádoucí látky :-)).
Dále vizte např. ZDE
Patrik
Autoři tohoto projektu přispívají do pole informací tím, že zde kromě umisťování vlastních příspěvků třídí dle vlastního uvážení textový materiál z jiných zdrojů. Výsledkem je tak svébytné centrum informací z oblasti spirituality, psychologie, alternativní medicíny atp. V mnohém ohledu jsou zde konkrétní témata pojímána nově a tento nový pohled může být chápán jako nová energie, jejíž živým středem - a rozcestníkem - by měl tento portál být...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Pekný príspevok - máte niekto skúsenosť s pôsobením zázvoru na trávenie - žalúdok, pancreas, žlčník ?
OdpovědětVymazatMnoho ľudí varí čaj zo zázvoru na zimný čas, zohriať sa. Mne vadí práve jeho vôňa, preto ho neužívam.
Poprosila som moje vyššie JA aby mi dávalo správy, čo je pre mňa dobré, čo nie. Najnovšie podľa rád čuchám i v marketu ku nezabaleným potravinám. Pri zelenine to funguje zreteľne - to čo nemá vôňu neberiem. Zelenina, ovocie má voňať zemou, slnkom. Mám pocit, že najhoršie teraz sú paradajky, až na cherry, uhorky, Pred kúpou i konzumáciou vnímam sústredenejšie určité signály.
Niektoré sú veľmi "sýte". Cítim chémiu. Ale možno je to len môj vypestovaný prístup .. ? Najviac vidím, či mi produkt prospel či nie, ráno druhý deň - toxiny vylúčené cez jazyk, v tom lepšom prípade.
Lenže ja by som sa chcela vyhnúť takým skúškam naslepo. B